Close

Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 110

Domyślnie

Tez się piszę jeżeli tylko będzie taka możliwość...
    Pozdrawiam
    D70, N 18-70, N70-200 2.8 VR, 50 1.8, S 70-300 APO SM2, SB-800, LowePro Nova 5AW

Domyślnie

Rowniez bym sie z checia zapisal, ale po pierwsze nie mam nikona. Po drugie, moj aparat nie jest cyfrowka, co pewnie byloby atutem zeby widziec od razu efekty swojej pracy. Bo tak na kliszy, to zanim zabiore do labu, wywolam to juz dawno bedziie po kursie i juz raczej ujecia nie zmienie ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szympro
    Rowniez bym sie z checia zapisal, ale po pierwsze nie mam nikona. Po drugie, moj aparat nie jest cyfrowka, co pewnie byloby atutem zeby widziec od razu efekty swojej pracy. Bo tak na kliszy, to zanim zabiore do labu, wywolam to juz dawno bedziie po kursie i juz raczej ujecia nie zmienie
    da sie zalatwic, wypozycze Ci swoj aparat na czas kursu

Domyślnie

oki moi drodzy

proponujemy dwa terminy w lipcu - 15-16 oraz kolejny weekend 22-23
    jesli zbiora sie chetni na oba terminy robimy oba, jesli tylko na jeden to robimy jeden.
    Grupy najlepiej 3 osobowe, ale jesli wypali jeden termin tylko to mozemy zrobic 4 osoby (jesli znajda sie chetni).

czekam na zgloszenia

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ziemia Obiecana

Domyślnie

Czy cena kursu pozastaje taka jak porzednio ( 750 zł /grupa)??

Domyślnie

tak, cena nie ulegla zmianie
    czyli 750 zl od grupy 3 osobowej - jednak nie mniej niz 250 zl od osoby (jesli beda 4 osoby to kazda placi po 250)

Domyślnie

A pozniej bedzie jeszcze organizowany taki kurs jestem zainteresowany ale jak juz sie deklarowalem na kurs PS to te raczej odpadaja
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
    Blog

Domyślnie

Witam

Jestem świeżo upieczonym użytkownikiem forum, bo choć juz od jakiegoś czasu przegladałem wpisy, to do rejestracji skłoniła mnie dopiero oferta kursu...pierwszy post i od razu z żądaniem

wiec do rzeczy: czy jeszcze można by dołączyć do którejś z grup? bo raczej nie uda mi sie zebrac własnej...na dzień dzisiejszy nie posiadam jeszcze cyfraka, choc coraz bardziej przymierzam sie do kupna D50...więc terminy lipcowe z powodu braku sprzętu raczej odpadają...

pozdrawiam

Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów