Close

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 110

Domyślnie Kursy Fotografii Studyjnej

poszukuje kursów o tematyce fotografii studyjnej: portert, fotografia mody, akt.. w warszawie lub jakies sensownej literatury która była by substytutem dla takiego kursu..

Znalazlem kurs fotografii mody Wojtka Bąkiewicza http://www.akademiafotografii.pl/kursy.php#akt
    ale nieco przeraza mnie cena.. 2200 pln za 20godz.

Lub moze jakiegos fotografa studyjnego, ktory poszukuje asystenta
    skąd czerpać taką wiedzę, bo niestety metoda prób i błędów przy tym poziomie zaawansowanie nie chce sie sprawdzac..

Z góry dziekuje za Wasze porady i opinie..
    KamasH
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Domyślnie

ja ide na ten kurs...nie kupuje d50 ale coz :/ kasa byla odlozona :P powiem czy bylo warto tyle wybulic...gdzies trzeba sie doszkalac...bo czlowiek uczy sie cale zycie...a to jedyne sensowne mi sie wydawalo w tym okresie....
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

teraz to juz sam nie wiem.. nie twierdze ze kurs nie jest wart tych pieniedzy, bo zapewne jest, szczegolnie ze zainteresowanie duze a liczba miejsc ograniczona.. ale boje sie z moja obecną wiedzą na temat studia nie bede w stanie wykorzystac tego co tam będzie wykładane.. no i te 20h to jakos przerazliwie malo..

Domyślnie

czytam i czytam i widze iz warszaty obejmuje 16h zegarowych... cena 850zl.
    czyli nie 20h i nie 2200zl.
    "Podchodź do tematu fotografowanego miękko, na czubkach palców. Ręka w aksamitnej rękawiczce, oko jastrzębia..."
    http://www.jbstudio.eu

Domyślnie

Widze ze nie do konca jestescie zdecydowani, wiec moze inna propozycja. Zrobcie wiec zrzutke, lacznie okolo 700,00 (koszt wynajecia studia) i udostepnie Wam moja wiedze, studio, sprzet (szkla, D200, D70), modelki i szkolenie w zakresie mojej wiedzy. W jeden weekend wyjedziecie z Lodzi z wiedza ktora pozwoli Wam wystartowac studyjnie bez najmniejszego klopotu. Nocleg jak nawsze w cenie

80-200 to raczej blado widze w studio...

Domyślnie

no coż.. Ja jestem na tak. W koncu do lodzi (z warszawy) nie jest chyba tak strasznie daleko ;> co ty na to? =shaKK
    Gdyby to mialo wypalic to jechalbym wehikulem wiec smialo moge kogos chetnego jeszcze zabrac..

[ Dodano: Czw 26 Sty, 2006 ]
    co do szkiel to u mnie 10,5 i 50 wiec raczej tez blado

Domyślnie

mowisz o samochodzie?:P chetnie sie doloze do wahy...w sumie...jeszcze kasy nie placilem na ten kurs ;] tylko nie wiem czy admin wie na co sie porywa :P Adminie? :]
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

to pytanie pierwiej do admina. Wyslalem juz PW. Jesli o mnie chodzi to ten weekend wchodzi w rachube jak i kazdy nastepny.. jestem bardzo rządny wiedzy..

[ Dodano: Czw 26 Sty, 2006 ]
    tego freedmana faktycznie ciezko gdzies znalesc.. ale dzieki za info

Domyślnie

Za to Bakiewicz bardzo dobry jest. CKM bez Niego bylby innym CKM-em. Rozmawialem ostatnio podczas focenia z modelka z Jego sesji (aktualny numer CKM'a). Sztab ludzi, masa zachodu itd. Ciezka praca zbiorowa i takich lekcji nie jestem w stanie udzielic. Za to na ile bede mogl, za koszty wynajecia studia oddam darmo swoja wiedze.

Twoja marchewke tez trzeba odpowiednio dopracowac

Domyślnie

tak szczerze mowiac, to z doswiadczenia wiem, ze czym bardziej kameralne grono na kursie tym lepiej.
    Cos mi sie widzi, ze Piotr bedzie musial teraz chyba szkole fotografii otworzyc.
    A cos takiego to by moglo spokojnie wypalic. Znajac Piotra i zreszta innych Piotrow (np. Sailor), to mogloby byc ciekawe rozwiniecie dzialalnosci SUN - KLUB NIKON
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów