Szukaj
swiatlo ale masz czaderskie klimatyuwielbiam takie miasteczka i jak bym emigrował do juesej to tylko do takiej mieściny jak na twoich fotkach
a nie do jakis niu jorków
![]()
swiatło w extra miejscu mieszkasz
ps. Jak kiedyś będziesz się nudził to wpadnij na meczyk Portland TraiblazersI zrób kilka fajnych foteczkek.
tak to fotka z tego obiektywu ,ale musze sie z nim poznac bo jeszcze nie wiem "z czym go sie je " natomiast miejsce nie jest duze sam port tak ,ale nabrzeze ma moze z 800 metrow ,ale jest to przy samym wyjsciu z portu i przeplywa tam sporo statkow wiec samo przebywanie sprawia przyjemnosc
pozdrawiam Czarku
Ja tez pisze sie na przewodnika..wiosna/lato...duzo stateczkow na zdjeciach
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
Nienawidzę koszykówki!
Kocham natomiast dziecięcą i młodzieżową piłkę nożną. Zwłaszcza na poziomie szkolnym. Mamy tutaj świetną drużynę kobiecą w lidze uniwersyteckiej - Portland Pilots.
Bardzo często chodzę na mecze kobiecej piłki nożnej aby focić. Ot tak dla przyjemności, do szuflady. Nie wiem dlaczego ale wolę focić grające dziewczyny niż facetów. Nie ma to nic wspólnego z patrzeniem na laski, przecież bardzo lubię też mecze dziewczynek U14, po prostu jakoś kobieca piłka nożna jest dla mnie o wiele ciekawsza niż męska.
Tak samo jak siatkówka albo tenis. W wykonaniu męskim to jest sama brutalna siła, a w wykonaniu żeńskim dopiero nabiera płynności i piękna.
Zresztą jestem licencjonowanym sędzią piłkarskim na poziomie U18, i głównie się właśnie specjalizuję w meczach kobiecych albo dziewczęcych.
Tak więc mogę pokazywać piłkarskie mecze dziewczyn. I czasami je tutaj pokazuję. I powiem że są one brukane z błotem bo mam inklinacje pejzażowo-refleksyjne, a nie sportowo-reportażowe. I tak też te mecze pokazuję. I takim też wiernie pozostanę...![]()
Nie nie nie - to niemożliweJak nie można lubić koszykówki
?
Skontaktuj się z nami