Żadne niewiadomo co, żadnych ambicji na cokolwiek szczególnego, po prostu dwa krajoznawcze obrazki z mojego miasteczka. Właściwie z mojej dzielnicy Portlandu.
Zrobione ostatniego września, już właściwie zapomniałem o tych fotkach, zrobione przypadkiem podczas pieszego spaceru 10 minut od mojego domu, zdaje się nawet że mój domek powinien być gdzieś tam widoczny.
Jak komuś przeszkadza ucięty czubek drzewa na pierwszym, to proponuję się tam nie patrzeć.
Obróbka zerowa, praktycznie zrzut z karty. Po prostu nie miałem co z tymi fotkami zrobić, więc pokazuję..
Takie typowe widoki miasteczek z amerykańskiego Northwestu. Oto jak to wygląda...
Właściwie taki pomysł wpadł mi do głowy, taka inicjatywa. Czy nie można prosić szanownych forumowiczów o zdjęcia nt. "Moje miasto"? Czy w Kraśniku, czy w Zamościu, czy gdzieś w Irlandii. Zrobione nie dalej jak 5-10 minut pieszo od domu. Po prostu wyjdźcie na spacer z aparatem, poszukajcie jakiegoś malowniczego miejsca, i wyślijcie tutaj na forum. Może wyjść bardzo ciekawy cykl. ..
Proponuję dołączać swoje zdjęcia do tego wątku, razem z opisem. Chyba że dla lepszej uwagi wolicie założyć własne wątki. Ale jeśli nie ma dla kogoś przeszkód, to absolutnie zapraszam do robienia tego na tym wątku.
#1 Ten duży biały budynek na dole z lewej strony to szkoła podstawowa mojego syna. Mój domek jest schowany za drzewami po prawej stronie.
#2 Obrócone parę stopni na lewo. Ta sama szkoła tym razem po prawej stronie..
![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami