Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Kasia miss

Domyślnie

w oko wpadła mi 4

PS
    lubisz powiększać dziewczynom kształty
    głowę, udo, łokieć...
    czekamy na coś z męskich gustów

Domyślnie

za męskie się nie biorę mam wykształcone poczucie estetyki na poziomie pozwalającym mi tylko oglądać piękne kobiety
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Źle mnie zrozumiałeś. Nie idzie o fotografię mężczyzn, ale o powiększanie kobietom części ciała w sposób zgodny z gustem większości mężczyzn. Mówiąc potocznie, wolę gdy dziewczyna ma dużą pupę a nie dużą głowę

Domyślnie

no no , bo już zacząłem się bać a co do powiększania ..hymmm..jakoś tak wolę typ subtelnej zgrabniochy niż miseczkę typu F z F to tylko bagnet do naszego systemu akcpetuję ale pupa większa może być ale OTujemy..to może coś o zdjęciach.. myślę, że za niedługo wrzucę coś na normalniejszych ogniskowych niż 17mm robione z bliska więc będzie normalniej.. mniej UFOludzko jak to koledzy prawią
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ars Zobacz posta
    fiolet dla mnie jest the best wlasnie , aura fioletu na foto grajaca z tlem i topem Kasi; dwojka..no wiem, jedno to lubia inni nie, tzw. jamniczek, trojeczka no ok, przerysowanie moze zbyteczne, ale 4 nie wiem czemu kosmita... przerysowanie ? cienie ? no tak sobie to mialo byc , w takim cienisto odgornym klimacie. Oj no techniki sa rozne. Swego czasu byla ciekawa tendencja do robienia modelek od dolu od strony obcasu , z takiej zabiej perspektywy, w gore, gdzie wysoko wysoko byla sobie na tych obcasach damulka z pieskiem na przyklad. No po prostu mysle, ze dla takich przerysowan tez sie znajdzie jakies miejsce ot co

Ok. )

Domyślnie

w moim odczuciu nie za specjalnie udana seria
    linktr.ee/zbigniewurban5150 |Canon R5 R, SigmyArt EF 35/1.4 50/1.4, 7A50/1.1, VM Nokton 40/1.4SC, EFy 50L 85L 135L 16-35/4L, RFy 24-105/4L 70-200/2.8L 16/2.8 50/1.8 ||A73 24-105/4 28/2, SY 35-150/2-2.8 14/2.8 35/1.4, T28-200/2.8-5.6||Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar 55/1.8||iPhone 14 PRO|

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów