Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Kasia miss

Domyślnie Kasia miss

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Pierwsza odslona Kasi Jaworskiej :
    1. klasycznie w tej kategorii..

2. przerysowania art..jak ktos lubi.... oczywiscie takie zabawy...

3. klasyka fotelowa

4. tak inaczej jakby...
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 20:45 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Bardzo ładna klasyczna jedynka i oryginalna 4.

Przerysowana 2 zdecydowanie na nie. Jeszcze bardziej na nie jestem jeśli chodzi o 3 zdjęcie - modelka wygląda bardzo niekorzystnie na nim (poza, przerysowane kończyny). Zastanawiam się dlaczego zdecydowałeś się pokazać zdjęcie na fotelu...
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Oszczędny w słowach
    Miasto
    takie sobie miasteczko

Domyślnie

Czym robione było zdjecie 2. Bo efekt cudny i wcale nie karykaturalny ale delikatnie śmieszny
    Fajna cała seria choć każde inne

Domyślnie

calosc robiona d70tka z podpietym tamronem 17-50 Di II 2.8, swiecilismy cy300k , lekko z boku zarowka blyskowa na fotoceli jh6800 a lekko z durgiego i tylu sabina 800 odbijana od blendy.. karkolomne ale jakos to nawet dzialalo
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

swietna modelka..zdjecia spoko ..wlasciwie to nawet przyznam ze za mocno przerysowane..w sumie podobalo mi sie 3, ale obejzalem dokladnie i ten lokiec za bardzo konkretny wyszedl
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Phoenix Zobacz posta
    swietna modelka..
    no wiesz, miss foto z miss polonia ziemi radomskiej, dostala karte na krajowe miss polonia, poza tym miss lata 2007 w regionie dzialnosci echa dnia , czyli swietokrzysko-radomsko .. w ogole extra, i w dodatku fajna ze hej , bo wiemy jakie potrafia byc nie fajne niektore ktore zaczepily sie o jakies tam konkursy miss

Domyślnie

Fotki Piękne z akcentem na 1-3 fotke

Domyślnie

najbardziej podoba mi się ostatnie, w dóch środkowych szerokokątność strasznie razi..
    1. - tej buzi akurat dobrze robi, jak włosy są w klasycznej pozycji
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

1. fiolet w oczy kole. Rozwiane włosy albo w całości albo bez.
    2. to nie jest człowiek to jest obcy. Twarz w połączniu z tułowiem. komiczna
    3. Grube nogi i niezły cios w lewej ręce, do tego brzydkie cienie.
    4. No i znowu kosmita z brzydkimi cieniami.

Czy do glamour nie powinno się dawać zdjęć pięknych.
    Dobrze techniczne oddających piękno natury człowieka.
    Czy musimy je dodatkowo zniekształcać przez szklane oko ,
    aby pokazać zniekształecenia rzeczywistości jako gadżet albo ciekawostkę.
    Sam dąże do pokazania piękna poprzez wypaczone oko szkła obiektywu
    ale to już bardziej eksperymenty niż glaomur

Domyślnie

fiolet dla mnie jest the best wlasnie , aura fioletu na foto grajaca z tlem i topem Kasi; dwojka..no wiem, jedno to lubia inni nie, tzw. jamniczek, trojeczka no ok, przerysowanie moze zbyteczne, ale 4 nie wiem czemu kosmita... przerysowanie ? cienie ? no tak sobie to mialo byc , w takim cienisto odgornym klimacie. Oj no techniki sa rozne. Swego czasu byla ciekawa tendencja do robienia modelek od dolu od strony obcasu , z takiej zabiej perspektywy, w gore, gdzie wysoko wysoko byla sobie na tych obcasach damulka z pieskiem na przyklad. No po prostu mysle, ze dla takich przerysowan tez sie znajdzie jakies miejsce ot co

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów