Szukaj
2ka mila dla oka![]()
Witaj.
Zdjęcie numer 1 bardzo mi się podoba- fajny klimacik. 2 również niczego sobie, jednak ja kadrowałbym tak:
albowiem pasy, które wyciąłem zagłuszały spokój i ciszę temu ludzikowi, który rankiem siedział w skupieniu z nadzieją, że cosik "złapie".
P.S. Wybacz, że pozwoliłem sobie na modyfikację Twojego zdjęcia- wedle życzenia usunę.
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
2 wygląda przyjemnie ale wydaje mi się, że troche leci w lewo. Co do jedynki kiedyś, gdzieś widziałem barzdzo podobne z tym, że tam dodatkowo przebijał sią cieniutki snop porannego swiatła i to dodawało mu klimatu. Tutaj fotka dobra lecz nie porywająca.
Tak po dłuższej chwili trochę dołu bym zabrał w dwójce.
Jedynka rewelacja. Wspaniałe zdjęcie.
Oba zdjęcia świetne!!! 1 bym od dołu podciął ale i tak jest super
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Zdjęcia świetne. Znakomite.
Tytuł już mniej - jakoś za bardzo pretensjonalny. Ale zdjęcie pierwsza klasa....![]()
Komentarz lazarussa bardzo trafny. 1-ka dobra jest , ale nie porywa - moze podobnie skadrować jak T_P_ to zrobił ?
Ewidentnie te bardziej panoramiczne podejście do 2-ki sporo temu zdjęciu dodało. Odrobinke mozna jeszcze wyprostowac linie brzegu i bedzie very good.
I'm not always right, but I'm never wrong...
oba zdjęcia fajne. Przemawiają do mnie.
Czarny Rycerz zawsze zwycięża !
Skontaktuj się z nami