Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Na bialo...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Waldku, jako ze sprawe wytlumaczylismy sobie na GG to nie bede sie juz nad tym tutaj roztrzasal

Maja, nie wiem jakich ustawien pomiaru swiatla uzywaja inni wiec to co napisze dotyczy tylko mnie -> trzaskam na matrycowym z korekta ekspozycji na minus o wartosci zadanej zaleznej od warunkow na jakie trafiam [najczesciej w okolicach -0.7/-1ev], przyzwyczailem sie do takiego ustawienia, wydaje mi sie ze opanowalem je na tyle dobrze ze moge korzystac z niego dalej na szczescie D70s to nie D80 [pozdrowienia Zbigniewie ] wiec nie jest zle a ze czasem matrycowy sie pomyli - coz... zycie... nie myli sie tylko ten co nic nie robi

Domyślnie

Marcin, Tobie to się chyba te pomyłki rzadko zdarzają
    Dziękuję za odpowiedź i tym bardziej powalają mnie super jakością Twoje fotki ptakunów, zwłaszcza że urzeka mnie w nich głównie to światło. Czyli Twoja metoda, na Twoim sprzęcie jest bardzo skuteczna

Pozdrawiam
    Maja
    Pozdrawiam
    Maja

Domyślnie

Bardzo fajne

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

zimowo powiadasz spoko i ja lubię takie światełko.

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Maja, ale sie zdarzaja i to w najmniej oczekiwanym momencie ale nie ma co zwalac na sprzet - co najwyzej mozna miec do siebie pretensje... przynajmniej jezeli chodzi o naswietlenie bo np AF to juz inna para kaloszy

Jarku, dzieki

arachiusz, problem taki ze tu nie ma zimy prawdziwej wiec musze sam ja sobie tworzyc rozsypujac czaple zamiast sniegu

Domyślnie

Marcin, a twierdziłeś, że już żadnych nie masz
    A jednak masz To pewnie na tym dysku co z Korei przyjechał (a przyjechał? odzyskałeś te dane?) były te ptaki i nam ich dłuuugo nie zabraknie
    I dobrze, świetne są, te też.
    FX/DX/CX/www

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Marku, jakies mam ale to dotyczylo raczej tych wartych pokazania a nie ogolnie a dysk jeszcze nie przyjechal... wiec nie wiem czy udalo sie odzyskac... a poki co - jutro lece do HK i nie mam czasu sie tym zajmowac. Jak wroce to napisze do nich maila i sie sprobuje czegos dowiedziec... poza tym czekam na nowy dysk bo na lapkowym juz nie ma miejsca na nowe foty a w HK nie zrobic zdjecia to grzech... mam nadzieje ze wszystko pojdzie po mojej mysli

Domyślnie

Zazdroszczę Ci tego HK... MIłej wyprawy i wrażeń, no i koniecznie czekamy na foty I oby te dane z dysku odzyskali!!
    Pozdrawiam
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

Fotka jak marzenie.
    D300, D70, N18-70, N70-300G, N80-400VR, S50/2.8 MACRO, S10-20/4-5.6, SB600
    http://www.fotoprzyroda.pl/
    Michał Vogelgesang

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Marku, nie ma czego zazdroscic... i mam nadzieje ze odzyskaja bo inaczej bede musial im wrzucic napalm do biura

Michale, dzieki!

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów