Gwoli wyjasnienia: narazie wiemy tyle co i Ty..Nikon nie zajal poki co w tej sprawie zadnego oficjalnego stanowiska.
Szukaj
Gwoli wyjasnienia: narazie wiemy tyle co i Ty..Nikon nie zajal poki co w tej sprawie zadnego oficjalnego stanowiska.
Eh przed chwilą przez przypadek podczas obróbki nefa moim oczom ukazał się słynny banding.
Pozdrawiam Marcin
"Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon"
"Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."
a czy ktos ich pytal? wysle do nich maila z "przykladowym" zdjeciem i zapytam co zamierzaja z tym zrobic. jak mi odpisza, ze mam wyslac do serwisu, to sobie odpuszcze, bo i tak wiem, ze nic z tym nie zrobia a body sie tylko zakurzy u nich na polce.Zamieszczone przez Kaleid
Chodzi wlasnie o to ze serwis nie zajmie stanowiska w tej sprawie, poki nie bedzie komuikatu oficjalnego. Identyczna sytuacja dotyczyla mory w D70. Obawiam sie ze poki co odesla Ci aparat, chyba ze bedziesz sie upieral na niezgodnosc z przedmiotem zakupu.
pytanie tylko jak można udowodnić niezgodność z przedmiotem zakupu w przypadku bandingu, szumów itp...
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
tu moze byc problem, ale bez problemu udowodnie im, ze na aku nie zrobia 1800 fotek i musza wymienic na inny, lub oddac kase. poniewaz wymiana nie wchodzi w gre (nie istnieje d200, ktorym na 1 aku mozna zrobic 1800 fotek); musza zwrocic kase.Zamieszczone przez rocznik70
raczej nie mozna. bo gdyby sie dalo, to zadna z firm nie przezylaby zmasowanego ataku uzyszkodnikow probujacych wymienic korpus w chwili premiery nowego modelu*Zamieszczone przez rocznik70
precedens w tej sprawie moglby byc gwozdziem do trumny firmy, ktorej by dotyczyl.
* - a moze ja za bardzo "po polsku" mysle![]()
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Trudno bedzie. Na dodatek w serwisie same jarzeniowki![]()
wszystko sie da wymienicZamieszczone przez admin
kiedys nawet malucha wymienilem, bo udowodnilem, ze pali wiecej niz stoi w instrukcji. wykrecali sie, ale w koncu za rocznego z przebiegem 20.000 dali nowke.
Poczekamy. Ja postaram sie ze swojej strony zapytac oficjalnie NP, zas userowm na swiecie pozostawimy zmasowany atak. Z tego co wiem juz nastapil![]()
Skontaktuj się z nami