Close

Strona 14 z 18 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 174
    Kaleid
    Gość

Domyślnie

Gwoli wyjasnienia: narazie wiemy tyle co i Ty..Nikon nie zajal poki co w tej sprawie zadnego oficjalnego stanowiska.

Domyślnie

Eh przed chwilą przez przypadek podczas obróbki nefa moim oczom ukazał się słynny banding .
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

sv
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid
    Gwoli wyjasnienia: narazie wiemy tyle co i Ty..Nikon nie zajal poki co w tej sprawie zadnego oficjalnego stanowiska.
    a czy ktos ich pytal? wysle do nich maila z "przykladowym" zdjeciem i zapytam co zamierzaja z tym zrobic. jak mi odpisza, ze mam wyslac do serwisu, to sobie odpuszcze, bo i tak wiem, ze nic z tym nie zrobia a body sie tylko zakurzy u nich na polce.

Domyślnie

Chodzi wlasnie o to ze serwis nie zajmie stanowiska w tej sprawie, poki nie bedzie komuikatu oficjalnego. Identyczna sytuacja dotyczyla mory w D70. Obawiam sie ze poki co odesla Ci aparat, chyba ze bedziesz sie upieral na niezgodnosc z przedmiotem zakupu.

Domyślnie

pytanie tylko jak można udowodnić niezgodność z przedmiotem zakupu w przypadku bandingu, szumów itp...
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

sv
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rocznik70
    pytanie tylko jak można udowodnić niezgodność z przedmiotem zakupu w przypadku bandingu, szumów itp...
    tu moze byc problem, ale bez problemu udowodnie im, ze na aku nie zrobia 1800 fotek i musza wymienic na inny, lub oddac kase. poniewaz wymiana nie wchodzi w gre (nie istnieje d200, ktorym na 1 aku mozna zrobic 1800 fotek); musza zwrocic kase.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rocznik70
    raczej nie mozna. bo gdyby sie dalo, to zadna z firm nie przezylaby zmasowanego ataku uzyszkodnikow probujacych wymienic korpus w chwili premiery nowego modelu*

precedens w tej sprawie moglby byc gwozdziem do trumny firmy, ktorej by dotyczyl.

* - a moze ja za bardzo "po polsku" mysle

Domyślnie

Trudno bedzie. Na dodatek w serwisie same jarzeniowki

sv
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Trudno bedzie. Na dodatek w serwisie same jarzeniowki
    wszystko sie da wymienic kiedys nawet malucha wymienilem, bo udowodnilem, ze pali wiecej niz stoi w instrukcji. wykrecali sie, ale w koncu za rocznego z przebiegem 20.000 dali nowke.

Domyślnie

Poczekamy. Ja postaram sie ze swojej strony zapytac oficjalnie NP, zas userowm na swiecie pozostawimy zmasowany atak. Z tego co wiem juz nastapil

Strona 14 z 18 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów