Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie DBE: Anwil Włocławek - Atlas Ostrów Wlkp. 71:65

Z ogromnymi nadziejami do tego spotkania przystępowali zawodnicy Anwilu Włocławek. Po ostatnich słabszych spotkaniach w lidze, jak i w Pucharze ULEB, podopieczni Alesa Pipana bardzo chcieli przełamać złą passę. Sztuka ta im się udała, chociaż zwycięstwo nie przyszło im łatwo.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10. Gerrord Henderson poprowadził Anwil do zwycięstwa grając prawie cały mecz, na ławce "siedział" zaledwie 19 sekund.

Domyślnie

dobre dynamiczne zdjęcia podobają mi się wszystkie

jakie parametry miałeś?
    Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GrzegorzPPP Zobacz posta
    dobre dynamiczne zdjęcia podobają mi się wszystkie

jakie parametry miałeś?
    ISO 1250, f 2.8, czasy 400

Domyślnie

o kurcze, fajna hala, ja wczoraj robiłem kosza to miałem ISO 1600 f2.8 czas 1/160, ale żeby było ładnie naświetlone powinien być z 1/100
    Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GrzegorzPPP Zobacz posta
    o kurcze, fajna hala, ja wczoraj robiłem kosza to miałem ISO 1600 f2.8 czas 1/160, ale żeby było ładnie naświetlone powinien być z 1/100
    Ja liczyłem na dużo lepsze światło, w końcu była telewizja i światło zawsze było mocniejsze, a wczoraj bez zmian. Na trzy reflektory obok siebie włączony był tylko jeden. Hala jest podobno jedną z najlepiej oświetlonych hal w Polsce

wojteh
    Gość

Domyślnie

no !!!! i WB bardzo dobry

z moich obserwacji na halach gdy jest Polsat to jest dożo lepiej z oświetleniem a jeśli nie - to lipa

jestem ciekaw jak Stig ze swoją D3 na koszu ... pewnie zero szumów w przeciwieństwie do naszych puszek ....

Uprawnienia umieszczania postów