Po długiej przerwie poddaję pod ocenę zdjęcie zrobione na terenach zalewowych Wisły. Jako że sam mam mieszane odczucia z chęcią poznam Waszą opinię.
Mglisty zachód słońca.
Z góry dziękuję za ocenę.
Szukaj
Po długiej przerwie poddaję pod ocenę zdjęcie zrobione na terenach zalewowych Wisły. Jako że sam mam mieszane odczucia z chęcią poznam Waszą opinię.
Mglisty zachód słońca.
Z góry dziękuję za ocenę.
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Ode mnie masz Dużego Plusa - zdjęcie uważam za bardzo dobre. Choć jak na wieczorne, to nieco za jasne jak dla mnie niebo, ale środkowe partie są po prostu wyśmienite! Drugi plan, zamglone tyły, no i ta ciemna, czarowna woda - lubię takie zdjęcia i chciałbym takie robić.
Gratulacje!
Bardzo fajne! Te drzewa i woda...miodzio...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Bardzo ładne - kolorystyka niespotykana a mgiełka fantastyczna. Jeżeli masz jeszcze jakieś zdjęcia z tego miejsca, to ciekaw jestem jak było z niebem, bo na tym zdjęciu wolał bym mniej wody na dole (dokładnie o te odbłyski) a więcej tego nieba. Daje ono wspaniały kontrast do ciemnej tonacji wody.
wiesiek
Swietne zdjecie , podoba mi sie i to bardzo, klimacik jak malowany.
Pozdro...........
![]()
Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.
Kolorystyka odjechana maksymalnie - do największy atut i walor tego zdjęcia. Jakże nudne wydają się przy nim wszystkie poprawnie naświetlone zdjęcia. Te w pełnym słońcu, z idealnym histogramem, płynnymi półtonami, precyzyjnym balansem bieli. Nuda. A tu niespotykana nigdzie indziej, nieopisana przyjemność. Gratuluję.
Wczoraj juz widzialem zdjecie (na tandetnym laptopie) i brakowalo mi "lepszej izolacji" drzewa z tla - troche sie zlewalo, ale dzis widzialem na monitorze sluzbowym i bylo ok - wiec mi sie bardzo podoba, do tego dochodzi watek emocjonalny- wychowalem sie nad Wisla![]()
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
bardzo ładne![]()
pozdrowienia, Przemysław Wollenszleger
http://www.flickr.com/photos/volen/
Moje odczucia są baaaardzo pozytywne.
Odjazdowy klimat! Gratuluję.
NIKON - system
Skontaktuj się z nami