Witam ponownie progresywnie. Zamieniłem kita na Sigmę 24-70/2,8. Tak się sprawiła przed tygodniem (body niezmiennie D70s):
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
Szukaj
Witam ponownie progresywnie. Zamieniłem kita na Sigmę 24-70/2,8. Tak się sprawiła przed tygodniem (body niezmiennie D70s):
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
bardzo ciekawy reportaż, jedynie 5 jest fuj![]()
całkiem udana sesyjka, moje typy to 6, 7, 12, 17 z naciskiem na 6. Pozdrawiam![]()
Jak dla mnie 1-ka rewelacjareszta też fajna
D200 | N 28-70/2.8, 50/1.4 | SB 800 |
Jakość zdjęć rewelacyjna.
Troszkę mało urozmaicone kadry w całościowym odbiorze.
Jakie miałeś warunki, na jakich ISO pracowałeś?
Zastanawiałem się nad tym koncertem ale w końcu się nie wybrałem. Jak muzycznie wypadli (odpowiedź chyba znam)???
Nikon + słoiki
Fotografia ślubna Łódź
HA! Jednak można zrobić ładne zdjęcia d70s w trudnych warunkachudane zdjęcia, szkoda że nie wiedziałem że jest taki koncert
DziękiKadry rzeczywiście może nudne. Jest to chyba wynik doświadczeń krakowskiego koncertu z lipca kiedy to chyba tylko 2 razy udało mi się złapać twarz Stevena, tym razem chciałem mieć ją za wszelką ceną i to kilka razy. Wyszło jak wyszło, to oczywiście jedynie wybór a w większości jednak królują włosy na twarzy. Następny raz będzie już bez ciśnienia. A i czasu tym razem było zdecydowanie mniej. Jak zwykle 3 pierwsze utwory ale w Kraku trzeci trwał 18 minut
To był chyba mój 6 ich koncert, nie spodziewałem się rewelacji i... zaskoczyli mnie totalnie. Zagrali świetnie. A na bis The Sky Moves Sideways!!! Ostatnio słyszałem to na żywo w 1999. Jeden z lepszych koncertów PT jakie widziałem.
ISO max 800, głównie 640 - nie używam w zasadzie więcej. Spadek ostrości mnie dobija. Tym razem zero czyszczenia szumów. Prawie wszystko pełna dziura. Ta sigma potrafi się nieźle spisać. Światło nie było rewelacyjne ale lepsze niż w lipcu.
Jeszcze jedno... Sam tego nie zauważyłem. Zwróćcie uwagę na 5 i 11 na producenta klawiatury. Świetny pomysł na podkręcenie publiczności. Oby tylko bardziej spostrzegawczej niż ja![]()
jak dla mnie 7 najlepsze - ogólnie seria bardzo udana poza poruszonymi (choć wiem że w takich warunkach nie poruszyć to sztuka)
pozdrawiam
Skontaktuj się z nami