Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Acromantis formosana

Pozdrawiam Artur Moja galeria

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Artur, moze takich nazw sie pouczysz?

A co do zdjecia sumie jakos ciasno moze poziom? wiem ze macha swoimi antenkami rtv ale jakos scisnieta sie wydaje... moze odrobinke szerzej? a moze wieksza GO? cos mi nie pasuje ale jeszcze nie wiem co... ale tak to jest jak sie dopiero wstaje

Domyślnie

fajny okaz
    GO ok bo wiem ze z nią ciężko przy modliszkach , jedynie inne tło bym dobrał .

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Milo się ogląda aczkolwiek znowu nie wiem na co patrzeć fAJNIE miec takie zwierzatka w domu i focić do woli.

Ogólnie tak zawyżyłeś poziom techniczny na forum w makro, że mam ochote na tą 60tke , choć 105 to dalej uniwersalne szkielko, bo i portret łatwiej można złapać.

pozdrawiam

Domyślnie

że mam ochote na tą 60tke
    A do mnie już ona idzie......jak dalej nie będzie efektów,to...zwalę na to ,że nie kupiłem 105......

Wracając do wątku,to już nie wiem co przy fotkach Artura pisać coby nie być nudnym...Wziąłby i s.......ł parę fotek,to byśmy sobie trochę ulżyli....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dzieki za komentarze

Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
    fajny okaz
    GO ok bo wiem ze z nią ciężko przy modliszkach , jedynie inne tło bym dobrał .
    Tło to wysuszony liść , dziwnie wyszło , ale chyba wina niezbyt domkniętego szkła oraz braku uzycia lampy

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Ogólnie tak zawyżyłeś poziom techniczny na forum w makro, że mam ochote na tą 60tke , choć 105 to dalej uniwersalne szkielko, bo i portret łatwiej można złapać.
    Nikuś dzieki , ale nie tylko Ja zawyżam poprzeczkę.Ja się dopiero ucze , wszak szkło mam od września i nie do konca je poznałem .Prace w tym dziale są coraz bardziej wyżyłowane pod wzgledem jakości i to cieszy .

Hmm tez bym chciał wejśc w posiadanie 105 vr , ale nie wiem czy przypadkiem nie kupie tc 1,4 kenko .Jakosciowo jest super ,wiec moze sie skusze na tego tc .

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    A do mnie już ona idzie......jak dalej nie będzie efektów,to...zwalę na to ,że nie kupiłem 105......
    Gratuluje wyboru !!!.
    Mozesz na mnie wine zwalić .Kurcze Andrzej trzeba pomyślec o jakims wspólnym plenerku w sezonie

Bonusik studyjny . Biedactwo podczas fotografowania chyba się wystraszylo .

2. "Rozpłaszczona"
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

.Kurcze Andrzej trzeba pomyślec o jakims wspólnym plenerku w sezonie
    No wreszcie jakaś sensowna propozycja....moja być ZA..

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Rozplaszczona.. ładne, rozbiegane oczęta. Fajnie podswietlone wlasnie oczka od białego.

pozdrawiam

Domyślnie

Jak dla mnie rewelacja
    A bonusik też sie podoba

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Uprawnienia umieszczania postów