Szukaj
To nie są uwagi nonszalanckie. Po prostu uważam, że na tzw. oko to się możemy spierac do u...... śmierci. Przecież nie o to chodzi. Dlatego wysłałem Ci link do, moim skromnym zdaniem, obecnie najbardziej wiarygodnych testów. To wszystko. A to, że Jacek będzie je robił to wiem, mimo wszystko czytam uważnie. Szczególnie tych rozmownych. To ja pozdrawiam serdecznie i mimo wszystko miło się gawędzi.
gdybym porównywał "na oko" - nie paplałbym bzdetów publicznieporównywałem d3 i 5d w tych samych scenach, w tej samym czasie, przez dobrą godzinę natłukłem niemało zdjęć do porównań. oczywiście był to test - co przyznałem - czysto amatroski, ale pozwalający wyrobić sobie pewną opinię. pisząc o swoich wnioskach w niczym nie umniejszałem klasy d3 - uważam, że to fantastyczny, zdecydowanie najciekawszy dla mnie aparat na rynku. ale też jest faktem, że widzę w porównaniu pewne plusy obrazowania 5d, które ty napastliwie kwestionujesz, choc chyba bezpośrednio nie porównywałeś tych aparatów
![]()
JK nie stresuję, po prostu pytam mając nadzieję dowiedzieć się, jak to można zrobić w takich 'naszych' warunkach![]()
Czy w waszych D3 przy podnowszeniu iso od 2000 spada bufor ????
Skontaktuj się z nami