Ja tam zawsze będe miał sentyment do Canona, sporo czasu pracowałem na Canonie. Kiedyś pewnie znowu jakaś puszeczka wpadnie, ale póki co kompletuje zestawik z Nikosiem![]()
Szukaj
Ja tam zawsze będe miał sentyment do Canona, sporo czasu pracowałem na Canonie. Kiedyś pewnie znowu jakaś puszeczka wpadnie, ale póki co kompletuje zestawik z Nikosiem![]()
Ja może bardziej niż TY bo kolegów Kanonierów mam i co mnie trochę dziwi współczynnik wścieklizny u nich wynosi ZERO ! jacyś dziwni są, a może dla tego, że wcześniej Nikonów używalialbo wyrośli ....albo biorą pod uwagę, że kiedyś wrócą
![]()
Z dwoma to się nawet opłatkiem wczoraj przełamałem
Dużo się od nich dowiedziałem. Na dziś dla mnie Nikon robi najlepsze aparaty, a Canon najlepsze zdjęcia.
Czekam z niecierpliwością aż w końcu powstanie firma NICAN. Za nową nazwę nawet roszczeń majątkowych nie będę dochodził
NICAN
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 23-12-2008 o 15:19
Widzę, że trzymasz pomysły w pamięci. O Nicanie słyszałem od Ciebie pół roku temu![]()
o tu http://forum.nikon.org.pl/showpost.p...4&postcount=55
Przy czym na moją sugestię nazw Cakon czy Ninon kolega PaRaGaS odpowiedział prosto: Hoya.
nota bene...ale ten czas leci
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami