Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Zza szyby #2

Domyślnie

wspaniałe! Bardzo interesująco wyszło tło...
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

bombel
    Gość

Domyślnie

Potęga, zdjęcie potęga. Powinieneś je sprzedać do National Geogr... albo gdzieś. Widzę u nich znacznie gorsze obrazki, nad którymi się rozpływają - to co dopiero powiedzieliby na Twoje!

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

DonMaliniacco, dzieki

Andrzej, wiesz ze ja to z serca... zebys robil jak najlepsze zdjecia! a nie jakies zzaszybne czerstwiaki :P masz tu swietnych ptasiarzy [nie mowie o sobie oczywiscie, bo ja sie nadaje do tarcia chrzanu co najwyzej] wiec jest od kogo sie uczyc... dzialaj! p.s. W sumie to sie tyczy wszystkich zaczynajacych z kurczakami

Kordian d70, dzieki

Maja, przeciez juz wszyscy stwierdzili ze moi modele to zabawki, dlatego oko wyglada jak koralik

Nikuś, trzeba bylo jej to powiedziec - moze wtedy by naprawde zaatakowala... bo teraz to wyglada na to ze ona na mnie tylek wypiela... i tyle

Janusz, nie ma czego zazdroscic... a i Ty masz plener wspanialy - cala Europa... poza tym Chiny stoja otworem, chcesz to wpadaj, tylko kup duuuzo duuuuzych kart

Jarku, ale zaluje ze nie dokonczyla... wtedy bylo by to na co czekam od dawna [czyli doooobra akcja ]

Adrian, dzieki

Marku, a ja powtorze za soba - dzieki!

Waldku, ciesze sie ze Ci sie podoba ale na takie tlo juz w tym roku nie trafie... chocby z tego wzgledu ze za chwile przyjezdzaja goscie swiateczni i trzeba sie nimi zaopiekowac

bombelku, milo mi to czytac... ale domyslam sie ze latwiej mi bedzie wydac wlasna gazete niz cos im wcisnac ale moze kiedys sami zadzwonia... jak juz bede slawny i fajny

Dziekuje raz jeszcze wszystkim!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Zdjecie pelne profi, az chce sie do niego wracac. Brawo.

Domyślnie

brawo
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dzieki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów