wspaniałe! Bardzo interesująco wyszło tło...
Szukaj
wspaniałe! Bardzo interesująco wyszło tło...
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Potęga, zdjęcie potęga. Powinieneś je sprzedać do National Geogr... albo gdzieś. Widzę u nich znacznie gorsze obrazki, nad którymi się rozpływają - to co dopiero powiedzieliby na Twoje!
DonMaliniacco, dzieki
Andrzej, wiesz ze ja to z serca... zebys robil jak najlepsze zdjecia! a nie jakies zzaszybne czerstwiaki :P masz tu swietnych ptasiarzy [nie mowie o sobie oczywiscie, bo ja sie nadaje do tarcia chrzanu co najwyzej] wiec jest od kogo sie uczyc... dzialaj!
p.s. W sumie to sie tyczy wszystkich zaczynajacych z kurczakami
![]()
Kordian d70, dzieki
Maja, przeciez juz wszyscy stwierdzili ze moi modele to zabawki, dlatego oko wyglada jak koralik![]()
Nikuś, trzeba bylo jej to powiedziec - moze wtedy by naprawde zaatakowala... bo teraz to wyglada na to ze ona na mnie tylek wypiela... i tyle![]()
Janusz, nie ma czego zazdroscic... a i Ty masz plener wspanialy - cala Europa... poza tym Chiny stoja otworem, chcesz to wpadaj, tylko kup duuuzo duuuuzych kart
Jarku, ale zaluje ze nie dokonczyla... wtedy bylo by to na co czekam od dawna[czyli doooobra akcja
]
Adrian, dzieki
Marku, a ja powtorze za soba - dzieki!
Waldku, ciesze sie ze Ci sie podobaale na takie tlo juz w tym roku nie trafie... chocby z tego wzgledu ze za chwile przyjezdzaja goscie swiateczni i trzeba sie nimi zaopiekowac
![]()
bombelku, milo mi to czytac... ale domyslam sie ze latwiej mi bedzie wydac wlasna gazete niz cos im wcisnacale moze kiedys sami zadzwonia... jak juz bede slawny i fajny
Dziekuje raz jeszcze wszystkim!
Zdjecie pelne profi, az chce sie do niego wracac. Brawo.
brawo![]()
Skontaktuj się z nami