Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Scieżka rowerowa

Szwecja -obrzeże Sztokholmu ,scieżka rowerowa (nie mylić z drogą głowną)

1

2 David555 wersja "bardziej miekka" specyjalnie dla Ciebie

Domyślnie

Widoczek, jak widoczek, niemniej wydaje sie odrobinę przekontrastowany.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Widoczek, jak widoczek, niemniej wydaje sie odrobinę przekontrastowany.
    David55-wstawiłem specyjalnie wersję dla Ciebie pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    David55-wstawiłem specyjalnie wersję dla Ciebie pozdrawiam
    Dzięki, dwójka jak dla mnie zdecydowanie lepsza.
    Bo co by nie powiedzieć, to twarda mgiełka wygląda dość dziwnie.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

mam dziwne wrazenie, ze leci w lewo... ja bym dal wiecej gory mniej dolu, albo mniej dolu wiecej gory, zeby ktorys z elementow (droga/niebo) bardziej wyeksponowac
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    mam dziwne wrazenie, ze leci w lewo... ja bym dal wiecej gory mniej dolu, albo mniej dolu wiecej gory, zeby ktorys z elementow (droga/niebo) bardziej wyeksponowac
    szkoda by mi było tego szpaleru zarośli po prawej ,mnie sie wydaje że jest sporo drogi i adekwatnie nieba ,ale ja się uczę wiec mogę się mylić co do pokłonu w lewo czy ja wiem ? mnie się wydaje że jest ok.(ale może mam chore oko ? kto wie ) dziekuję za koment ,pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    co do pokłonu w lewo czy ja wiem ? mnie się wydaje że jest ok.(ale może mam chore oko ? kto wie )
    ..dlatego ktos tam na gorze stworzyl Ctrl-R, coby sobie na wszelki wypadek sprawdzic

nie lepiej?

zapomnialem powiedziec jeszcze, strasznie centralny ten kadr. fajniej, gdyby droga schodzila sie do ktoregos z mocnych punktow, podobnie - jak juz mowilem - gdyby horyzont nie dzielil kadru na pol. Oczywiscie nie mowie, ze centralne kadry sa z zasady zle, bo tak nie jest, ale w tym przypadku imo to troche psuje kompozycje

acha, jeszcze jedno - super jest to niebo, jezeli troche nad nim sie pobawic, wychodza fajne efekty polecam!
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    ..dlatego ktos tam na gorze stworzyl Ctrl-R, coby sobie na wszelki wypadek sprawdzic

zapomnialem powiedziec jeszcze, strasznie centralny ten kadr. fajniej, gdyby droga schodzila sie do ktoregos z mocnych punktow, podobnie - jak juz mowilem - gdyby horyzont nie dzielil kadru na pol. Oczywiscie nie mowie, ze centralne kadry sa z zasady zle, bo tak nie jest, ale w tym przypadku imo to troche psuje kompozycje

acha, jeszcze jedno - super jest to niebo, jezeli troche nad nim sie pobawic, wychodza fajne efekty polecam!
    przyznaję że masz rację i biję się w piersi -dzięki

ps.ale ta nierowność jest naprawde marginalna i akceptowalna ,bo w koncu nie można tak po aptekarsku do każdego zdjecia podchodzić ,tym bardziej że droga biegnaca obok tej tytułowej scieżki oddaje rzeczywistość na mojej fotce gdyż biegnie dość pochyło w doł -pozdrawiam

Domyślnie

Zgadzam sie z ArtX - mocno centralnie, gdyby jeszcze poziom zalesienia z dwoch stron byl rowny, ale nie jest i jakos tak przechyla sie zdjecie w prawo (w sensie odbioru)...ale kolorki ladne i daloby sie z tego miejsca cos wycisna...tak sobie mysle i Pozdrawiam
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

Gdybym nie jeździł tymi ich gładziutkimi ścieżkami nie wiedziałbym co napisać, ale dziś wiem, że jazda nimi jest tak nudna jak to zdjęcie. Ja wolę polskie drogi jest ryzyko jest zabawa .
    PS
    Oczywiście żartowałem

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów