Szukaj
Widoczek, jak widoczek, niemniej wydaje sie odrobinę przekontrastowany.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
mam dziwne wrazenie, ze leci w lewo... ja bym dal wiecej gory mniej dolu, albo mniej dolu wiecej gory, zeby ktorys z elementow (droga/niebo) bardziej wyeksponowac![]()
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
..dlatego ktos tam na gorze stworzyl Ctrl-R, coby sobie na wszelki wypadek sprawdzic
nie lepiej?
zapomnialem powiedziec jeszcze, strasznie centralny ten kadr. fajniej, gdyby droga schodzila sie do ktoregos z mocnych punktow, podobnie - jak juz mowilem - gdyby horyzont nie dzielil kadru na pol. Oczywiscie nie mowie, ze centralne kadry sa z zasady zle, bo tak nie jest, ale w tym przypadku imo to troche psuje kompozycje
acha, jeszcze jedno - super jest to niebo, jezeli troche nad nim sie pobawic, wychodza fajne efektypolecam!
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
przyznaję że masz rację i biję się w piersi -dzięki
ps.ale ta nierowność jest naprawde marginalna i akceptowalna ,bo w koncu nie można tak po aptekarsku do każdego zdjecia podchodzić ,tym bardziej że droga biegnaca obok tej tytułowej scieżki oddaje rzeczywistość na mojej fotce gdyż biegnie dość pochyło w doł -pozdrawiam
Zgadzam sie z ArtX - mocno centralnie, gdyby jeszcze poziom zalesienia z dwoch stron byl rowny, ale nie jest i jakos tak przechyla sie zdjecie w prawo (w sensie odbioru)...ale kolorki ladne i daloby sie z tego miejsca cos wycisna...tak sobie mysle
i Pozdrawiam
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
Gdybym nie jeździł tymi ich gładziutkimi ścieżkami nie wiedziałbym co napisać, ale dziś wiem, że jazda nimi jest tak nudna jak to zdjęcie. Ja wolę polskie drogi jest ryzyko jest zabawa.
PS
Oczywiście żartowałem
Skontaktuj się z nami