Planuje zakup jakieś lepszej karty do C8700. Myślałem nad SanDisk 1GB Ultra II. Co o niej myslicie?? Czy aparat bez problemu ją odczyta (firmware 1.2). (w instrukcji są dedykowane CF do max 512 Mb)
Szukaj
Planuje zakup jakieś lepszej karty do C8700. Myślałem nad SanDisk 1GB Ultra II. Co o niej myslicie?? Czy aparat bez problemu ją odczyta (firmware 1.2). (w instrukcji są dedykowane CF do max 512 Mb)
Witam, IMHO wąskim gardłem nie jest szybkość karty, a szybkość aparatu. Może najpierw pozycz od kogos taka katrę i sprawdzą, a potem kupuj - może Cię to uchronić przed niepotrzebnym wydaniem pieniędzy.
pozdrowienia
drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...
Wersja 1.3 obsługuje już karty do 4GB - wystarczy zrobić update.Zamieszczone przez liQuid
Też myslałem zeby tak zrobić (chociażby w sklepie) ale u mnie w mieście same Kingstony mają a to już zupełni inna jakość.Zamieszczone przez drhardware
Szczerze mowiac boje sie instalowac nowy firmware. Słyszałem ze jak coś sie nie uda to sprzet moze zle pracowac, albo z gwarancji nici...Zamieszczone przez bombel
Witaj, lepiej kup wolniejszą a większą, szybkości ULTRA lub ULTRA II coolpix nie wykorzysta, chyba że wkrótce zamierzasz przejść na jakąś nową lustrzankę...![]()
Skontaktuj się z nami