ok, pora rozwiać wątpliwości ;p
1)ten gitarzysta jest leworęczny
2)na dwóch zdjęciach są 2 różne gitary: po prawej MUSICMAN po lewej chyba IBANEZ, ale już nie pamiętam tak na 100%![]()
Szukaj
ok, pora rozwiać wątpliwości ;p
1)ten gitarzysta jest leworęczny
2)na dwóch zdjęciach są 2 różne gitary: po prawej MUSICMAN po lewej chyba IBANEZ, ale już nie pamiętam tak na 100%![]()
Nie przepadam za prezentacją w tego typu "zestawach". Lewe zdjęcie broni się same.
Pozdrawiam
D40
okw sumie nie wiem za bardzo co odpowiedzieć, bo to chyba już jest kwestia gustu i upodobań poszczególnych osób. no więc chyba to właśnie trzeba powiedzieć ;p
![]()
Definitywnie kwestia upodobań. Do mnie osobiście złożenie tych zdjęć w dyptyk dodaje im uroku.Oba bardzo dobre. No i ta twoja konwersja do BW jest niesamowita - może kiedyś jakiś tutorial dla gawiedzi?
![]()
hehe, tutorial to chyba nie bardzo, bo nie wiem co miałabym tam napisaćrobie w NEFach i potem w Raw-shooterze obrabiam
![]()
jest dobrze -nr 1
Niestety jako portret gitarzysty, jestem kompletnie na nie ( tym bardziej, że sam gram). Ostrość na gryf zamiast na gitarzystę - to portret instrumentu a nie muzyka. Sam lubię na koncertach zrobić podobnych kilka zdjęć ale jako portret bym tego nie pokazywał.
Zdjęcia same w sobie dobre, fajne kadry, fajne ziarno.
Pozdrawiam,
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
Pozdro dla lewusa
Sam tak gram, kiedyś był niezły problem z kupowaniem lewych instrumentów, teraz na szczęście nie ma![]()
D750X2 /FM/ dużo gratów
AMI-wydaje mi się, że nie każdy portret musi być aż tak dosłowny... ale to tylko moje zdanie w tym temacie![]()
Bardzo fajne
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Skontaktuj się z nami