Na dziś zaplanowałem foto inwazje na dział architektura, kolejna fotka pod ocenę
1.
Miejsce kosmiczne, czego na tym zdjęciu jeszcze nie widać.. ale spoko będzie więcej![]()
Szukaj
Na dziś zaplanowałem foto inwazje na dział architektura, kolejna fotka pod ocenę
1.
Miejsce kosmiczne, czego na tym zdjęciu jeszcze nie widać.. ale spoko będzie więcej![]()
Od razu napisze: na Architekturze sie nie znam..zanczy na jej zdjeciach, poki co osobiscie wstawilem tu dwie fotki
napewno dobrze wykombinowales z odbicami bocznych budyknow, ktore w sumie z gora tworza kliny naprowadzajce na srodek
...ale wymyslilem
mi sie podoba jest "klin" w srodku troche po oczach daje...ale przez to trafiam na te 4 wiezowce...jakie to miasto?
Ps. W grudniu lece do Barcelony mozesz cos poradzic? - tak to OT![]()
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
Dzięki Rafał
Miasto to Valencia, a dokładnie jej część zwana Ciudad de las Artes y las Ciencias, bardzo ciekawe miejsce jeśli chodzi o architekturę, jest też co pozwiedzać, (największe w Europie oceanarium, muzeum technik, i coś tam jeszcze). Samo miasto też ładne ale... tobie bliżej chyba do przyrody, krajobrazów, jak mi zresztą. A tu.. szkoda słów, wszędzie rolnictwo, każdy metr ziemi zagospodarowany. A jak czegoś nie zajęło rolnictwo, to zrobiła to turystyka.. więc jeśli będziesz miał okazje wybrać sie gdzieś poza barce, to Valencii nie polecam..ale ze mnie maruda
Zabierz coś ciepłego, no i przygotuj się na to że Hiszpanie raczej kiepsko radzą sobie z angielskim. Kiedy dokładnie będziesz? Może jakiś polski plenerek uda się zorganizować![]()
bardzo fajna fotka ,pokaz jeszcze kilkapozdrawiam
A ja bym zrobil tak - obcial gore bo ta swietlna kreska na niebie zbyt mocno ciagnie wzrok [przynajmniej moj]... tym samym zyskujemy bardziej symetryczny obrazek, a to wzmacnia doznania wzrokowe zwiazane z odbiciem
i jeden budynek wkradajacy sie w kadr z prawej - do zmazania... reszta przyjemna, przepalone swiatla nie raza, mozna odszumic wode bo troszke ziarenkiem zalatuje... ale ja jestem na tak jakby co
![]()
![]()
![]()
Dla mnie,.........jeśli to CI coś pomoże..
...jest ślicznie....
Pzdr
Andrzej
....nie oglądam pod mikroskopem,.....bo po co............![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
przyjemna fotka, fajnie wyszedl tej, jak mniemam, samolot.
czy sie myle?
daj jeszcze cos z tej Twojej walencjii![]()
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Ta świetlna kreska to samolot, trochę się naczekałem żeby go złapać, więc o usuwaniu nie ma mowy
dzięki za wskazówki, parę rzeczy faktycznie do poprawy, qrcze mam problem z tymi fotami bo już mam kolejkę do obróbki a czasu trochę na to brakuje. W najgorszym wypadku za jakiś rok będziecie oglądać fotki z szuflady.
Pozdrawiam Jarek
Bardzo ładne
Pozdrawiam
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Skontaktuj się z nami