Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Noc, noc, noc...

Na dziś zaplanowałem foto inwazje na dział architektura, kolejna fotka pod ocenę

1.

Miejsce kosmiczne, czego na tym zdjęciu jeszcze nie widać.. ale spoko będzie więcej

Domyślnie

Od razu napisze: na Architekturze sie nie znam..zanczy na jej zdjeciach, poki co osobiscie wstawilem tu dwie fotki napewno dobrze wykombinowales z odbicami bocznych budyknow, ktore w sumie z gora tworza kliny naprowadzajce na srodek...ale wymyslilem mi sie podoba jest "klin" w srodku troche po oczach daje...ale przez to trafiam na te 4 wiezowce...jakie to miasto?

Ps. W grudniu lece do Barcelony mozesz cos poradzic? - tak to OT
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Onsajt Zobacz posta
    Od razu napisze: na Architekturze sie nie znam..zanczy na jej zdjeciach, poki co osobiscie wstawilem tu dwie fotki napewno dobrze wykombinowales z odbicami bocznych budyknow, ktore w sumie z gora tworza kliny naprowadzajce na srodek...ale wymyslilem mi sie podoba jest "klin" w srodku troche po oczach daje...ale przez to trafiam na te 4 wiezowce...jakie to miasto?

Ps. W grudniu lece do Barcelony mozesz cos poradzic? - tak to OT
    Dzięki Rafał

Miasto to Valencia, a dokładnie jej część zwana Ciudad de las Artes y las Ciencias, bardzo ciekawe miejsce jeśli chodzi o architekturę, jest też co pozwiedzać, (największe w Europie oceanarium, muzeum technik, i coś tam jeszcze). Samo miasto też ładne ale... tobie bliżej chyba do przyrody, krajobrazów, jak mi zresztą. A tu.. szkoda słów, wszędzie rolnictwo, każdy metr ziemi zagospodarowany. A jak czegoś nie zajęło rolnictwo, to zrobiła to turystyka.. więc jeśli będziesz miał okazje wybrać sie gdzieś poza barce, to Valencii nie polecam ..ale ze mnie maruda

Zabierz coś ciepłego, no i przygotuj się na to że Hiszpanie raczej kiepsko radzą sobie z angielskim. Kiedy dokładnie będziesz? Może jakiś polski plenerek uda się zorganizować

Domyślnie

bardzo fajna fotka ,pokaz jeszcze kilka pozdrawiam

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

A ja bym zrobil tak - obcial gore bo ta swietlna kreska na niebie zbyt mocno ciagnie wzrok [przynajmniej moj ]... tym samym zyskujemy bardziej symetryczny obrazek, a to wzmacnia doznania wzrokowe zwiazane z odbiciem i jeden budynek wkradajacy sie w kadr z prawej - do zmazania... reszta przyjemna, przepalone swiatla nie raza, mozna odszumic wode bo troszke ziarenkiem zalatuje... ale ja jestem na tak jakby co

Domyślnie

Dla mnie,.........jeśli to CI coś pomoże.....jest ślicznie....
    Pzdr
    Andrzej

....nie oglądam pod mikroskopem,.....bo po co............
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

przyjemna fotka, fajnie wyszedl tej, jak mniemam, samolot.
    czy sie myle?

daj jeszcze cos z tej Twojej walencjii
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Ta świetlna kreska to samolot, trochę się naczekałem żeby go złapać, więc o usuwaniu nie ma mowy

dzięki za wskazówki, parę rzeczy faktycznie do poprawy, qrcze mam problem z tymi fotami bo już mam kolejkę do obróbki a czasu trochę na to brakuje. W najgorszym wypadku za jakiś rok będziecie oglądać fotki z szuflady.

Pozdrawiam Jarek

Domyślnie

Bardzo ładne
    Pozdrawiam

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mosquito Zobacz posta
    więc jeśli będziesz miał okazje wybrać sie gdzieś poza barce, to Valencii nie polecam ..ale ze mnie maruda

Zabierz coś ciepłego, no i przygotuj się na to że Hiszpanie raczej kiepsko radzą sobie z angielskim.
    No właśnie, co polecasz? Moje smaki to Bilbao i Barcelona (ze wglądu na architekturę), ale nie upieram się tylko co do literek B. I też słyszałem, że angielski jakoś nie bardzo - ciężko bardzo, czy tylko trochę?

A zdjęcie mi się podoba!

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów