Close

Strona 4 z 47 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 465

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maciex Zobacz posta
    (...) no i ISO 6400 - zdjęcia z D300 nawet na ISO 1600 aż tak nie powalają..(...)
    nie przesadzajmy...
    W końcu D3 to profi i najwyższa półka
    MarcinWilk

Domyślnie

Można do body przywiązać baloniki z helem. Na weselach tego pełno
    Mnie się nie podobają złote literki FX. Ale to chyba nie jest dyskwalifikujący powód? i mimo to nadal mam chęć na to body. To jest istotny skok jakościowy. D300 - to postęp. D3 - rewolucja.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Wcale nie waży to dużo wiecej niż D200 z gripem i obiektywem.
    Jacek

Oszczędny w słowach Awatar cra3y
    Miasto
    Zielona Góra

Talking

gratuluje nikonowi przerwanie (oby nie czasowe) wojny na mpix w segmencie profi, dzieki czemu D3 jest taki a nie inny

oby inni (producenci) poszli w te slady i zaczeli rywalizacje nie na mpix, ale na to, co mozna z nich wycisnac (DR, ISO) oraz pozostale rzeczy, jak co raz lepsza ergonomia aparatu czy ficzery typu czyszczenie matrycy.

jeszcze raz gratuluje i zycze jak najwiekszej ilosci posiadaczy tego sprzetu
    Ostatnio edytowane przez cra3y ; 30-11-2007 o 13:26

Domyślnie

na a jak wysokie iso dobre to lampę można olać? Ja - nie. To tez kilkaset gram.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    ... Mnie się nie podobają złote literki FX. Ale to chyba nie jest dyskwalifikujący powód? ....
    Papier ścierny, dwie minuty roboty i po sprawie.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Wcale nie waży to dużo wiecej niż D200 z gripem i obiektywem.
    Mowisz o samym body? No i jeszcze -- z jakim obiektywem?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cra3y Zobacz posta
    gratuluje nikonowi przerwanie (oby nie czasowe) wojny na mpix w segmencie profi
    Myśle że to nie koniec wojny na mega piksele. Napewno znajdą sie tacy dla których to co oferuje D3 to za mało i wcześniej czy później nikon wypuści cos z ok 16-21 mpixow.

Domyślnie

Stig, na przykład z 70-200VR. Mam w tej chwili obie puszki i z ciekawości nawet porównałem. Różnica jest, ale minimalna.
    Jacek

Domyślnie

ostatnio focilem d200 + grip + sb800 + s100-300 razem grubo ponad 3kg, czulem ciézar ale bez przesady.
    kwestia przyzwyczajenia ( czas robienia zdjéc ok 3 godzin )

Strona 4 z 47 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów