Close

Strona 12 z 47 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 465

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deep Zobacz posta
    hihi everyman a co sobie wytniesz za rok jak wyjdzie jakiś D3x i będzie super mega a ten dzisiejszy D3 przestanie robić dobre zdjęcia?
    Sprzeda D3 i dołoży ze sprzedaży innego parzystego organu ...hehe

Domyślnie

Cześć,
    No i ja dołączyłem do szczęśliwców. Odebrany od Hesji, rozpakowany i pierwsze fotki zrobione. Na razie wgłębiam się w instrukcję i świętuję

Pozdrawiam
    Remek

Domyślnie

ładujta te baterie i róbta jakieś zdjęcia - ile można czekać???

Domyślnie

Czekam na słońce .... choć zrobiłem jedno zdjęcie przy żarówce 60W i ISO3200 i musiałem iść po jakiegoś drinka

Pozdrawiam
    Remek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remek Zobacz posta
    Cześć,
    No i ja dołączyłem do szczęśliwców. Odebrany od Hesji, rozpakowany i pierwsze fotki zrobione. Na razie wgłębiam się w instrukcję i świętuję

Pozdrawiam
    Remek
    remek! Masz d3? Gratuluję!! Jak wrażenia?
    D300s,T17-50,SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remek Zobacz posta
    Czekam na słońce .... choć zrobiłem jedno zdjęcie przy żarówce 60W i ISO3200 i musiałem iść po jakiegoś drinka

Pozdrawiam
    Remek

proponuje poczekać jeszcze na super mega piękną modelkę w super mega pięknych wnętrzach albo plenerach z super mega pięknym jednolitym oświetleniem i iso 200 i wypasionym obiektywem - takie cosie to można o kant d... obić

zdjęcie w "ciemnym" pokoju jest rewelacyjnym testem dla wysokich iso bo warunki są jak by nie patrzył normalne - no chyba że u ciebie zawsze świeci słońce to warto poczekać

Nie ma co gadać aparat na statyw i heja kilka fotek - nawet najmniejszych jpg'ów...

Domyślnie

A po co na statyw? Statyw będzie można sprzedać.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Z tego co na razie widzę to ... statyw tylko będzie potrzebny do trybu LV tripod mode

Spokojnie ... baterie się ładują i wcale nie żartuję.

Pozdrawiam
    Remek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek Wrzesińsk Zobacz posta
    remek! Masz d3? Gratuluję!! Jak wrażenia?
    Od momentu kiedy go dotknąłem czyli wrzesień wrażenia cały czas takie same - super maszyna. Przeprowadziłem przed rozładowaniem się baterii taki teścik, że w pokoju, gdzie włączony był tylko TV zrobiłem zdjęcia. Na RoadShow dobrze to określili - aparat noktowizor - robi zdjęcia tam gdzie inne aparaty już nie mogą. Po tym teście zastanawiałem się jak to możliwe.

Pozdrawiam
    Remek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta

statyw się przyda żeby fotki były z tej samej pozycji - btw. kupiłem łeb manekina żeby porobić fotki różnymi szkłami i żeby mi się nie poruszał - jak tylko znajdę czas (chyba święta) to postaram się obfocić kilka szkiełek ...

Strona 12 z 47 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów