Szukaj
Cześć,
No i ja dołączyłem do szczęśliwców. Odebrany od Hesji, rozpakowany i pierwsze fotki zrobione. Na razie wgłębiam się w instrukcję i świętuję
Pozdrawiam
Remek
ładujta te baterie i róbta jakieś zdjęcia - ile można czekać???
Czekam na słońce.... choć zrobiłem jedno zdjęcie przy żarówce 60W i ISO3200 i musiałem iść po jakiegoś drinka
Pozdrawiam
Remek
proponuje poczekać jeszcze na super mega piękną modelkę w super mega pięknych wnętrzach albo plenerach z super mega pięknym jednolitym oświetleniem i iso 200 i wypasionym obiektywem - takie cosie to można o kant d... obić
zdjęcie w "ciemnym" pokoju jest rewelacyjnym testem dla wysokich iso bo warunki są jak by nie patrzył normalne - no chyba że u ciebie zawsze świeci słońce to warto poczekać
Nie ma co gadać aparat na statyw i heja kilka fotek - nawet najmniejszych jpg'ów...
A po co na statyw? Statyw będzie można sprzedać.![]()
Jacek
Od momentu kiedy go dotknąłem czyli wrzesień wrażenia cały czas takie same - super maszyna. Przeprowadziłem przed rozładowaniem się baterii taki teścik, że w pokoju, gdzie włączony był tylko TV zrobiłem zdjęcia. Na RoadShow dobrze to określili - aparat noktowizor - robi zdjęcia tam gdzie inne aparaty już nie mogą. Po tym teście zastanawiałem się jak to możliwe.
Pozdrawiam
Remek
Skontaktuj się z nami