Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Wodopój (blik)

Domyślnie Wodopój (blik)

Jak z tego zdjęcia pozbyć się różowego blika? Stemplować nie bardzo jest jak, bo zamaluję obrazek

Jeśli ktoś wie jak, to proszę o poradę.

D300s F80 i dodatki.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Na szybko [bo jestem przeziebiony i nie moge zrobic tego na wolno bo sobie odkicham glowe ] - wiem ze kolory sa rozjechane miedzy obrazkami [tym po lewej i tym poprawianym] ale mialo nie byc blika - to chyba nie ma teraz mozna sie juz bawic na bezblikowej i prostowac kolory do konca p.s. Zawsze mozna powiedziec ze z kazdej strony inne kolory na obrazku zeby bylo ciekawiej p.s.2 i z gory przepraszam za marny efekt ale nic nie widze na oczy przez ten katar

Domyślnie

nie wiem czy to jest akceptowalne ale skopiowalem ten obrazek na ktorym nie bylo bliku (blika?)
    a reszte zastemplowalem w PS... z oryginalu daloby sie lepiej

I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

Jak dla mnie super. A jakbyś jeszcze powiedział jak to zrobić, tak na przyszłość.
    D300s F80 i dodatki.

Domyślnie

Ja tez sie pobawilam fotka "1" od autora

Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

chyba najlepsza moim zdaniem jest wersja Wioletty (choć troszkę oszukana, bo pomniejszona i nie bardzo jest jak porównywać )

a teraz ładnie poprosimy o opis - najlepiej sie uczyć tłumaczać innym jak mają coś zrobić
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Erie nie pomniejszalam zdjecia,
    Chyba dla tego mniejsze ze wklejone z imageshack,albo sie zmniejszylo po korekcie,kurcze no nie wiem,trudno mi powiedziec bo ja sie nie znam,w kazdym razie ja zdjecia nie zmniejszalam.
    A opis? Ciezko mi bedzie,poniewaz zabawe z ps zaczelam jakies 3 miesiace temu,i nie umiem tego ladnie opisac
    Erie moge Ci napisac wszytsko co zrobilam ,a Ty to poskladasz i fachowo napiszesz

edit:
    No i udalo mi sie wklejic normalne, Wlasnei nie kumalam co jest,bo jak robilam sobie edit zdjecia,to mialam to duze , ale juz naprawilam ))
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wioletta Zobacz posta
    Erie nie pomniejszalam zdjecia,
    Chyba dla tego mniejsze ze wklejone z imageshack,albo sie zmniejszylo po korekcie,kurcze no nie wiem,trudno mi powiedziec bo ja sie nie znam,w kazdym razie ja zdjecia nie zmniejszalam.
    A opis? Ciezko mi bedzie,poniewaz zabawe z ps zaczelam jakies 3 miesiace temu,i nie umiem tego ladnie opisac
    Erie moge Ci napisac wszytsko co zrobilam ,a Ty to poskladasz i fachowo napiszesz

Jak możesz to opisz, nie musi być fachowo, może nawet lepiej,żeby nie było za fachowo, będzie bardziej zrozumiałe dla laików
    D300s F80 i dodatki.

Domyślnie

i co będzie ten opis ??
    Pomoc dla Nikoli , Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Klonowanie kolorow z dobrego obrazka,stempel,latka,teraz jak patrze na ten obrazek widze jeszcze spoooro rozu,mialam okropny monitor jeszcze sie nim pobawie

Pozdrawiam Wioletta

Uprawnienia umieszczania postów