Jak z tego zdjęcia pozbyć się różowego blika? Stemplować nie bardzo jest jak, bo zamaluję obrazek
Jeśli ktoś wie jak, to proszę o poradę.
Szukaj
Jak z tego zdjęcia pozbyć się różowego blika? Stemplować nie bardzo jest jak, bo zamaluję obrazek
Jeśli ktoś wie jak, to proszę o poradę.
D300s F80 i dodatki.
Na szybko [bo jestem przeziebiony i nie moge zrobic tego na wolno bo sobie odkicham glowe![]()
![]()
] - wiem ze kolory sa rozjechane miedzy obrazkami [tym po lewej i tym poprawianym] ale mialo nie byc blika - to chyba nie ma
![]()
teraz mozna sie juz bawic na bezblikowej i prostowac kolory do konca
p.s. Zawsze mozna powiedziec ze z kazdej strony inne kolory na obrazku zeby bylo ciekawiej
![]()
![]()
![]()
p.s.2 i z gory przepraszam za marny efekt ale nic nie widze na oczy przez ten katar
![]()
nie wiem czy to jest akceptowalne ale skopiowalem ten obrazek na ktorym nie bylo bliku (blika?)
a reszte zastemplowalem w PS... z oryginalu daloby sie lepiej
I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?
Jak dla mnie super. A jakbyś jeszcze powiedział jak to zrobić, tak na przyszłość.
D300s F80 i dodatki.
chyba najlepsza moim zdaniem jest wersja Wioletty (choć troszkę oszukana, bo pomniejszona i nie bardzo jest jak porównywać)
a teraz ładnie poprosimy o opis - najlepiej sie uczyć tłumaczać innym jak mają coś zrobić![]()
szkoda, że to już nie to samo forum...
Erie nie pomniejszalam zdjecia,
Chyba dla tego mniejsze ze wklejone z imageshack,albo sie zmniejszylo po korekcie,kurcze no nie wiem,trudno mi powiedziec bo ja sie nie znam,w kazdym razie ja zdjecia nie zmniejszalam.
A opis? Ciezko mi bedzie,poniewaz zabawe z ps zaczelam jakies 3 miesiace temu,i nie umiem tego ladnie opisac
Erie moge Ci napisac wszytsko co zrobilam,a Ty to poskladasz i fachowo napiszesz
edit:
No i udalo mi sie wklejic normalne,Wlasnei nie kumalam co jest,bo jak robilam sobie edit zdjecia,to mialam to duze
, ale juz naprawilam
))
Pozdrawiam Wioletta
i co będzie ten opis ??
Pomoc dla Nikoli , Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami