Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Sesja z Monika

Anonymous
    Gość

Domyślnie Sesja z Monika

Nie mialem ostatnio czasu na wystawianie, a troszke sie fotek uzbieralo, wiec przedstawie trzy dziewczyny w trzech postach, zdjecia z 3 roznych sesji
    Prosze o cos wiecej niz tylko niepodoba sie lub podoba...nie uwazam sie jeszcze za fotografa, wiec wszelkich uwag slucham z pokora i cierpliwoscia :

1.

2.

3.

4.

...i taki "oklepany" sposob zabawy z kolorem

"edit" - usunalem te nieszczesna "5"...aby oczy Waszych nie meczyc

pozdrawiam Wszystkich
    Jacek

sailor
    Gość

Domyślnie

podoba sie 4ka .. ladnie rozlozone swiatelko i fajny kadr .. choc ja bym cial ciasniej .. 5tka tragiczna reszta przecietna

Domyślnie

A mi sie trojka podoba.
    A Piatka, to cos konwersja do BW nawalila na maxa ble..
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

4 rządzi. Świetny kadr i ładnie rozłożona głębia ostrości.
    Reszta poniżej poziomu 4.

Domyślnie

Zdecydowanie 4 - za światło, kadr i GO.
    Na 3 zbytnią uwagę przykuwają piersi modelki. Nie, żeby mi się nie podobały, nic z tych rzeczy. Wyglądają na nienaturalnie duże.
    Pozostałe fotki takie jakieś zwyczajne. No może oprócz piątki, która jest beeeee

Domyślnie

swiatlo na 4 rewelacja!
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Anonymous
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor
    podoba sie 4ka .. ladnie rozlozone swiatelko i fajny kadr .. choc ja bym cial ciasniej .. 5tka tragiczna reszta przecietna
    staram sie zachowywac proporcje bokow i dlatego nie dalem ciasniej, czasem odchodze od tego, ale tutaj poniewaz profil jest akurat w mocnym punkcie zostawilem tak

...i dziekuje Wszystim , mnie tez akurat 4 ale i 3 podoba najbardziej...co do swiatelka, to ucze sie dopiero tego sztucznego, wczesniejsze sa na studyjnych + softboxy, a te od samych halogenow

Pozdrowienia
    Jacek

Domyślnie

Patrząc na nr 4 odnoszę wrażenie, że modelka trochę się męczy w tej pozycji.
    Nr 3 mi się podoba, piękne piersi!
    D70|N AF-S18-70DX|N AF50/1,8D|SB-800|ML-L3|CF 1GB|Sherpa 600n|TLZ 2|MC MTO-11C A
    ŻONA to luksus - APARAT to konieczność!!!

Domyślnie

Tez najbardziej 4. Swiatlo i GO OK, ale dla odmiany na kadr bym troche pomarudzil,
    tylko koncepcji chwilowo nie mam Nie wiem, wiecej albo mniej (w kadrze).
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Anonymous
    Gość

Domyślnie

Do Wszystkich zainteresowanych:

Monika bardzo sie bedzie gniewac na tych co twierdza, ze ma "nienaturalne" piersi.......takie juz ma i nic na to nie poradzi...mowi sie trudno

..i koniec tematu

Pozdrawiam
    Jacek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów