Szukaj
Pozdrawiam Artur Moja galeria
mam pytanie - jakie szkło posłużyło do obfocenia tej żabki ?
Wow, ale żywe kolory..
niezła ropucha...(czy żaba...)
"Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
|| D70 | T17-50/2.8 ||
Śliczne oczęta...
Tak się przyglądam fotkom z 60-tki i....myślę.....
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Powiem Ci Andrzej ze bałem się jej okrutnie tzn . ogniskowej .Miałem 1500 zł na szkło , nie chciałem Tokiny 100 bo już kiedyś tam miałem ,chciałem spróbować Tamrona 90. Więc chwyciłem telefon do reki i dzwonie do Sławka z imfoto , a on mi bierz 60 nie pozałujesz ... no i nie żałuje.Wbrew temu co piszą ,ze jest za krótki do macro Ja go sobie bardzo chwale i jestem w 100% z niego zadowolony
.Nieziemsko ostry jest
.
Taki ostry jest , że aż widać jaka żaba śliska
Maja
Pozdrawiam
Maja
Właśnie brałem takie opinie pod uwagę,że za krótki itd,i kupiłem Tokinę.To teoria,bo i tak ,z reguły ,siedzę na robalu....Skłamałbym mówiąc,że jest kiepska...bo nie jest,ale foty z Nikona b. mi pasują.Toczkę trzeba mocno przymykać,a to już czyste straty......Nic to ...obaczy się...Oby robale dopisywały i chciały pozować...,to czym się robi,Tamron ,Nikon,Tokina ma znaczenie dla czysto indywidualnych upodobań....ale Nikorek dobrze się sprawia...ma to coś,że od razu fota się podoba....
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
takiem lubiem![]()
borregaardzie.. Artur używa bardzo umiejętnie swiatla z lampy i to chyba ma decydujący wpływ na fotografie oraz oczywiscie umiejętności własnetzw sprzęt optyczny wydaje mi się drugorzędną sprawą.. bo ostatnia fotka ważki potwierdza, że super sprzęty ala T90, T100, tudzież nawet Nikkor Vr nie są niezbędne żeby zrobić dobrą fotografię makro.
a żabka swiętna, bardzo.
tak się zastanawiam: gdyby szczyt mordki żabki był ostry, tj głębia "złapała".. czy byłoby lepiej??
pozdrawiam
Skontaktuj się z nami