Szukaj
szkoda ze ta framuge drzwi widac... smiesznie wyszloreka taka nienaturalna, przerysowana
fajne... szkoda tylko tego tla...
D80 + MB-D80 | T [17-50, 28-75] F2.8 | N 70-200 F2.8 | SB-600i800 | DigiMate III... i inne pierdółki
Fajne
Spodobało mi się.
Rzeczywiście - drzwi trochę przeszkadzają... ale przy odrobinie PS można sobie z tym poradzić![]()
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
hmmm az pojde poszukac w chacie czekoladkitroche za duzo gory i szkoda ucietej reki, pozatym fajne
![]()
hmmmm chyba raczej nie .. moze gdyby pani miala inna mneij znudzona mine . moze gdyby nie mylo balaganu w tle .. moze .. pomysl fajny wykoannaie bardzo duzo do zyczenia zostawia ..
Dziękuję za komentarze. Trudno nie zgodzić się z zarzutami. To nie było zdjęcie zaplanowane: chwila moment, spodobał mi się kadr i cyk. Stąd framuga, obcięta ręka... Nie jestem jeszcze na tyle wprawionym fotografem aby w ciągu ułamka sekundy o tym wszystkim pomyśleć... Framugi nie będę usuwał komputerowo, gdyż nie przepadam za ingerencją w treść zdjęcia.
A masz wersję bez lampy?
D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600
Po ilu kostkach się uśmiechniesz?
P.S. Skoro zdjęcie jest wynikiem "chwili", to wprowadz poprawki i zrob pozowane, no chyba ze juz po czekoladzie![]()
When you'll learn to love hell, you'll be in heaven.
D300 -> dostalam na Walentynki!
"Framugi nie będę usuwał komputerowo, gdyż nie przepadam za ingerencją w treść zdjęcia."
W tym przypadku chyba nic by sie nie stalo...?
Co innego zyrafa (z ZOO) zmixowana z safari (na pustyni bledowskiej).
Tu nie dorabiasz zbytnio "cudow" do idei, tylko usuwasz zbedny element.
Na moj gust spokojnie mozesz zrobic wyjatek
Zamienilbym "komputerowo" na "programowo", lepiej sie trawi (zachowaj luzik).
Ja tez nie przepadam za ingerencja.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami