Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Marcin, jak widzisz panorama "chłodna" (cała Kapadocja ma takie "zgaszone" kolory) a Alanya ciepła w kolorach, to po części spora wina mego rozregulowanego LCD, niektórzy mówili, że ta Alanya za ciepła, więc późniejsze fotki starałem się wywoływać z umiarem, żeby nie przedobrzyć. A jeśli chodzi o Kapadocję, to kolory jak najbardziej prawdziwe, tak ta kraina wygląda, choć nie twierdzę, że podkręcenie kolorów nie pomoże i nie uprzyjemni odbioru Popracuję nad tym i postaram się w weekend przygotować większe wersje poanoram, specjalnie na Twoje życzenie
    Pozdrawiam
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

Marcin, uporałem się dziś z tą panoramą o której pisałeś, zrobiłem ją "od nowa" w PS. Czekam na krytykę
    Okazuje się, że gdy składałem po raz pierwszy panoramę w CS3 nie potrafiłem właściwie skorzystać z tego narzędzia, teraz jestem zadowolony z efektu, choć to tak na szybko dziś było i można jeszcze nad nią popracować oczywiście, ale jestem zadowolony, choć czekam na sugestie.
    Panorama robiona KITem 18-70 f/10 1/400s. Chyba dobrze trafiłem z GO, chyba prawie hiperfokalna

[img=http://img80.imageshack.us/img80/6475/kapadocjagryson1gf2.th.jpg]

A co tam, jak szaleć to szaleć, od razu "machnąłem" jeszcze jedną "od nowa", tym razem tę z Alanyi. LInk do większej rozdzielczości poniżej.

[img=http://img87.imageshack.us/img87/6942/alanyagryson1jq7.th.jpg]
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

szkoda ze na "tez kapadocja" widac twoj cien
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

I szkoda i nie Ja ten cień traktuję z "przymrużeniem oka", w sumie jako "pamiątkę" czyli zdjęcie beze mnie ale ze mną. Da się to wyszopować, ale postanowiłem zostawić.
    FX/DX/CX/www

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów