Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11
    Oszczędny w słowach Awatar marcinekmm
    Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie Zamiennik Lowepro Nova 4

Co polecicie sprawdzonego, tańszego jako zamiennik w/w torby? Czy jest sens oszczędzać szukając czegoś tańszego? Interesują mnie gabaryty torby nie mniejsze niż te które ma Nova 4.

Zamierzam coś kupić konkretnego i potrzebuję niezależnej opinii w tej sprawie kogoś z Forum

Dzięki za pomoc!
    __________________ ? ___________________

Domyślnie

Moim zdaniem nie ma co oszczędzać.
    Kupując Lowepro masz bodajże dożywotnią gwarancję, co ma swoje znaczenie.

W podobnej cenie można znaleźć Steelth Reportera, Tamraca adventure 4-5 oraz System 3, Mekko P204 oraz wersje reporterskie R3X, Crumplera The Bag, Naneu Pro Correspondent 300

Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie

Dzięki za pomoc; zależało mi po prostu na tym, aby nie tyle dobrać coś rozmiarowo ale raczej "jakościowo".
    no chyba jestem "skazany" na wyższą jakość i nie popadając w skrajności jednak zdecydować się na swój pierwszy wybór, czyli Lowepro

Pozdrawiam!

Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie

Dzięki za pomoc; zależało mi po prostu na tym, aby nie tyle dobrać coś rozmiarowo ale raczej "jakościowo".
    no chyba jestem "skazany" na wyższą jakość i nie popadając w skrajności jednak zdecydować się na swój pierwszy wybór, czyli Lowepro

Pozdrawiam!

Domyślnie

Nova 4aw to super torba, chociaż u mnie po zakupie slingshota 200aw leży w szafie.
    Boxing is like Christmas - it's better to give than to receive

Domyślnie

Ja mam Nove 4 od jakiegoś miesiąca i wiem, że się z torbą nie rozstanę.
    Miałem kiedyś SlingShoota 100 ale to na moich plecach wyglądało jak damska torebka.

Slingshoota 200 już później nie brałem pod uwagę, bo był mi potrzebny plecak z DUUUUŻĄ komorą na dodatki typu woda itp.

Jeśli myślisz o torbie, to może faktycznie slingshoot mógłby być dobry, ale to zależy co kto lubi.

Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    Ja mam Nove 4 od jakiegoś miesiąca i wiem, że się z torbą nie rozstanę.
    Miałem kiedyś SlingShoota 100 ale to na moich plecach wyglądało jak damska torebka.

Slingshoota 200 już później nie brałem pod uwagę, bo był mi potrzebny plecak z DUUUUŻĄ komorą na dodatki typu woda itp.

Jeśli myślisz o torbie, to może faktycznie slingshoot mógłby być dobry, ale to zależy co kto lubi.
    A jak z pojemnością? Czy jesteś w stanie wrzucić do swojego zestawu jeszcze ze dwie stałki? Czy jest wystarczająco miejsca na resztę gratów; ładowarka, kable, itp?

Pozdrawiam!

Domyślnie

Jak poukładasz z głową to wszystko spokojnie wejdzie!
    u mnie mieszczę body d70s + 18-70 + 50 + 70-300 + masę pierdół + (kable,ładowarki,filtry itp)
    no i co najważniejsze jeszcze wolne miejsce na kanapki jest!

ps. ...tylko Lowepro
    jakość, jakość i jeszcze raz jakość!
    a jak tylko pogoda się popsuje - to zrozumiesz co oznacza skrót "AW" )

pozdrawiam,
    tomek,

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bydgoszcz/Limerick

Domyślnie Odp: Zamiennik Lowepro Nova 4

Witam,

Miałem już kupić Lowepro Nova 4, ale trafiłem na ten wątek i Slingshot 200 AW zaczął mi się podobać. No i mam dylemat Co kupić?

pyetya masz i jedno i drugie, napisz coś więcej o nich, dleczego teraz wolisz nośić Slingshot'a 200 AW ?
    |Nikon-N80|S5 Pro|Tamron 17-50mm f/2.8 XR Di II|Tamron 55-200mm f/4-5.6 Di II LD Macro|Nikkor 28-80 f/3.3-5.6G|Nikkor 50mm f/1.8D AF|Nikkor 85mm f/1.8D AF|SB-800|Lowepro Nova 4

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów