Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Domyślnie

ja ostatnio lece calá plytoteke GORGOROTHA wlasnie, ostatni BEHEMOTH i GRECHUTA dla harmonii
    to byla ponoc ostatnia trasa GORGOROTHA
    TIAMAT widzialem na METALMANII, ale osobiscie wole stary dobry oldskul norweskiego blackmetalu

p.s. Zbigniew, jak bedziesz wiedzial cos o dobrych koncertach w wawie to dawaj cyne, przyjade

Domyślnie

Gratuluje odwagi, rozumiem ze tam caly czas te piekne czerwone swiatelko bylo ( a jakie by inne jak by czarne wymyslili ).

Co do zdjec, Jeden i dwa bardzo fajne. Duzo dymu pozniej bylo, wtedy to wogole juz jest przyjemnie z tym czerwonym burdel swiatlem .

Reszta zdjec, srednia przez ciezke warunki ale i kadry zbyt ciasne, czasem trzeba dac i cale gitary i wiecej zespolu.

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMI Zobacz posta
    Gratuluje odwagi, rozumiem ze tam caly czas te piekne czerwone swiatelko bylo ( a jakie by inne jak by czarne wymyslili ).

Co do zdjec, Jeden i dwa bardzo fajne. Duzo dymu pozniej bylo, wtedy to wogole juz jest przyjemnie z tym czerwonym burdel swiatlem .

Reszta zdjec, srednia przez ciezke warunki ale i kadry zbyt ciasne, czasem trzeba dac i cale gitary i wiecej zespolu.

Pozdrawiam,
    AMI
    zrob lepsze w takich warunkach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    zrob lepsze w takich warunkach
    Zawsze mozna zrobic lepsze zdjecia, zawsze sobie to powtarzam patrząc na swoje .

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMI Zobacz posta
    Zawsze mozna zrobic lepsze zdjecia, zawsze sobie to powtarzam patrząc na swoje .

Pozdrawiam,
    AMI

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

dobre zdjecia, naprawde, wazne ze oddaja klimat, a czy sa za ciasne czy za szerokie to rzecz gustu.
    tiamat, satyricon, dimmu borgir... ech...
    do tego my dying bride, another messiah i moje najnowsze odkrycie sabachthani ( do sciagniecia za darmo album na myspace! ).

jeszcze przed snem poslucham jakichs kolysanek
    \m/ \m/

Domyślnie

O tak - MDB - nieraz słucham The Angel... albo Turn Loose... - to na zawsze będą dla mnie dwa klasyki. Zresztą widziałem MDB na żywo właśnie po wydaniu The Angel... - pamiętna trasa z Anathemą w 1997 roku (jak ktoś chce, to mam nagranie tej ostatniej z Krakowa ).

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

jezeli lubisz mdb, to sciagnij czym predzej z myspace sabachthani, od 2 tyg ciagle slucham tej plyty, strrrrasznie fajna
    no i nowy-stary moonspell 'under satanae' tez swietny !

Domyślnie

Już sobie zapodałem i na razie przeglądam - od razu wymiękłem Normalnie jak MDB - zajebiste !!! Dzięki za namiar !

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

no trzeba sobie pomagac w erze dody i paris
    swietna jest koncowka kawalka nine circles, znajdz sobie tekst

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów