na opeth bylem na metalmanii chyba w 99, ja bede w wawie to dam znac, wypijemy za dobrą muze
niedlugo jeszcze kilka strzalow, ktorych nie zdązylem teraz wkleic![]()
Szukaj
na opeth bylem na metalmanii chyba w 99, ja bede w wawie to dam znac, wypijemy za dobrą muze
niedlugo jeszcze kilka strzalow, ktorych nie zdązylem teraz wkleic![]()
O jakie fajne fotki. Ta dominacja czerwieni na tych zdjęciach przypadła mi do gustu, tak jakoś mi sie skojarzyła kolorystyka okładki płyty "Armoured Bestial Hell"![]()
A chłopaki z Gorgoroth tym razem chyba nikogo nie posłali na krzyże w ramach rekwizytów scenicznych ?![]()
A pamiętacie sprawę jaką miał Dziubiński w 2004 roku po koncercie Gorgoroth w Krakowie? Chyba musiał ostatecznie zapłacić karę, choć później cała sprawa rozeszła się po kościach i o niej zapomniano. Jednak na koncercie był hardcore, którego ja już nie zaakceptowałbym.
z tego co wiem DVD z tego koncertu nie zostalo wydane, hardcore byl, jak mam duze granice akceptacji, bylem na koncercie dark funeral dawno, dawno temu, w zasadzie roznil sie tylko brakiem ludzi na krzyzach, ale byly swinskie lby, krew i duuuuuzo ognianalezy pamiétac o jednej rzeczy: to forma ekspresji, na taki koncert idá tylko i wylacznie ludzie ktorzy tego chcá, rozumiem ze moga w pewien sposob obrazac uczucia religijne ale nalezy tez pamiétac o tym ze...
w zasadzie wszystkiem symbole satanistyczne sá pochodzenia chrzescijanskiego lub w sposob posredni z tej religii sie wywodzá, obrazliwa moze byc jedynie forma podania , ale jak pisalem to tylko forma ekspresjii, tak jak genitalia na krzyzu czy papiez przygnieciony przez meteoryt.
Racja, w 100% się zgadzam. Problem w tym, że nie każdy tak rozumuje i wiele osób niepotrzebnie i zbyt łatwo podchwytuje tego typu tematy, w tym robią to chętnie media.
witam, kadry niezłe, ale chyba coś nieźle pokręciłeś z tonacją, bo chłopaki coś blado wyszli...a tak na serio - gratuluję, super fotki
blado wyszli bo bylo mase dymu, koles ktory dawkowal dym chyba za bardzo sie przejál, pewnych momentach nie bylo nic widacale nikos ladnie sie spisal
nie no, żartowałem, chodziło mi o ich makijaż(taki mały dżołk) Zdjęcia mi się bardzo podobają
odnosnie zartow, kiedys czytalem taká anegdote o IMMORTAL:
podpisali kontrakt z NUKLEAR BLAST, przyjechali do nich zeby podpisac papiery, z racji ze nuklear jest jedná z najwiekszych wytworni, kazdy zespol ktory podpisal z nimi kontrakt, mial konferencje, zdjécia, rauty, cieszyl sie nieziemsko, mowil o swoich planach, o wydaniu kolejnych jeszcze lepszych plyt, kiedy IMMORTAL zawital do siedziby firmy, siedzieli cicho, wrécz byli zasmuceni, czlowiek ktory byl za nich odpowiedzialny, podszedl do zespolu i zapytal ze zdziwieniem:
- panowie, czemu jestescie tacy smutni, przeciez podpisaliscie wielki kontrakt, inni sie cieszá, skaczá z zachwytow, a wy jacys tacy przygnébieni
IMMORTAL na to:
- my nie jestesmy smutni, my jestesmy IMMORTAL![]()
Skontaktuj się z nami