Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Domyślnie GORGOROTH w Cork

witam, bylo tragicznie, warunki osietleniowe dupne, pelno dymu i brak mozliwosci przemieszczania, wszystkie kadry walone z jednego miejsca, ale bylo warto bo chlopaki pojechali i bylo jak w piekle

najpierw byl belgijski ENTHRONED

1.

2.

3.

ale chociaz belgowie wylewali z siebie siodme poty i tak wszyscy czekali na szatanow z Norwegii

4. za zestawem Nick Barker z Dimmu Borgir, ten to potrafi przyp...erdolic

5.

6.Gaahl we wlasnej osobie

7. King ov Hell, w tle Teloch

8.

Domyślnie

O żesz! Ja tam bym się bał tam robić zdjęcia Demoniczni kolesie i przerażające zdjęcia...

Pozdrowionka!
    Paweł
    "... ponieważ droga jest celem..."

Domyślnie

Warunki może i dupne, ale klimacik Panie, rzeczywiście jak w piekle

Domyślnie

niestety musialem dopalac, ale nie bylo od czego odbic, ale i tak jestem mega zadowolony
    po 4 godzinach z aparatem a lapach cieklo ze mnie masakrycznie, jak zrobisz taki koncert, to inne to pikus.
    scena malutka i mega tlum

Domyślnie

No - wreszcie jakiś fajny koncert. Chociaż gustuję bardziej w zakresie Emperor...Behemoth...i ze sto innych, to przyjemniaczki z Gorgoroth też całkiem podchodzą. A Nicolasa ostatni raz widziałem z Dimmu w Warszawie - hmmm - kiedy to było - z 5 lat temu ?

Pozdrawiam kolegę standardowym - HAIL !!

edit: Aż sobie Marduka zapodałem w tą piękną, jesienną niedzielę

edit2: Zapomniałem napisać o zdjęciach, cholera Otóż sa wg mnie bardzo dobre jak na warunki panujące zazwyczaj podczas takich imprez. Chyba niedużo miejsca było - klubik wielkością podobny chyba do Mega Clubu w Katowicach, gdzie swego czasu bywałem na Samaelu.

Domyślnie

zbigniew ja uwielbiam kazdą ekstreme, tak sie sklada ze mam wszystkie albumy EMPERORA, nawet znalazlasie plytka
    THOU SHALT SUFFER , no i oczywiscie wszystkIE albumy BEHEMOTH i SATYRICON, ale tez czyba 4 plyty GORGOROTH i zajebiste PANZER DIVISION MARDUK , przez lata uzbieralo sie tego sporo
    jak wroce do polandu to chce pojezdzic troche po festiwalach, rzecz jasna z akredytacją.

Domyślnie

no właśnie akredytacja
    ile to razy już wolałem zostawić sprzęt w domu i spokojnie posłuchać
    i poskakać na koncertach ( przez focenie zapominam o muzyce na żywo )
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

jacoslavgth, ja to takim Emperorem pochwalić się nie mogę, ale za to zaliczyłem chłopców na koncercie, a przy okazji również Peccatum i.. Limbonic Art Marduka też miałem okazję obejrzeć live na ostatniej trasie gdzie był jeszcze Legion. No a sam Behemoth to już wogóle inna bajka - Nergal & Co. chyba ze 3 razy mi prostowali ślimaki uszne, podobnie jak Vader. Obecnie z racji tego, że jestem już nieco większy i poważniejszy (cytat z Kultu ), to nie latam tak często na imprezy - apogeum było chyba w końcówce lat 90. Poza tym nie ma już tylu kapel (a przynajmniej nie grają tego co dawniej), które były kiedyś. Anathema z Silent Enigma czy Moonspell z Wolfheart - przy tym zaczynałem i łezką wspominam tamte lata.

Domyślnie

mialem przyjemnosci bywac na roznych koncertach przez ostatnie 12 lat, behemotha zaliczylem kilka razy, nawet browca z nergalem, peterem czy titusem po koncertach, pilismy z cannibal corpse czy kataklysmem
    nie bede wsponinal o dark funeral i ich ognistych koncertach, nie bylem tylko na koncercie satyricon, ale mysle ze sie kiedys trafi
    pozdrawiam

Domyślnie

No ja żałuję tylko jednego - że COF nie widziałem na żywo, a mogłem Przez długi czas też żałowałem tak Opeth, któego przeoczyłem dawno, dawno temu, ale kilka lat temu na Metalmanii byli i to było to.

Daj znać, jakbys kiedyś był na jakimś koncercie np. w Proxmie w Warszawie albo gdzieś ogólnie u nas - może wypije się piwko przy tej okazji

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów