Witaj.
Świetne, a zdjęcie nr 3 przykuło mój wzrok na dłużej niż chwila.
Gratuluję całej serii- T_P_
Szukaj
Witaj.
Świetne, a zdjęcie nr 3 przykuło mój wzrok na dłużej niż chwila.
Gratuluję całej serii- T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Trójka bardzo mi się podoba. Najbardziej z serii.
bardzo ladne zdjecia. swietnie ze szronem. dzieki tym zdjeciom wstepuje we mnie nadzieja, ze jedak jest co fotografowac o tej porze roku![]()
pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com
BARDZO DUŻY PLUS!
Szron wyszedł jak marzenie! Podziwiam zarówno obrazki, jak i wolę walki, żeby tam pojechać i czekjać na świt. Dla mnie nieosiągalne, zawsze zaśpię...
Jeszcze raz serdeczne dzięki. Naprawdę to co piszecie wprawia mnie w duże zakłopotanie, mój pierwszy aparat w życiu kupiłem wiosną tego roku i czuję się jeszcze bardzo zielony. Nie raz chylę czoła przed Waszymi fotkami, nie mam jednak śmiałości komentować, bo jeszcze tak niewiele wiem... Dzięki! Chętnie wysłucham też porad, bo w znacznej mierze tu się uczę fotografii. Kiedyś swiatlo napisał mi w komentarzu, że to forum to nie wystawa. To forum to jest warsztat, to kurs fotografii. I to zupełnie za darmo...! . Bardzo sobie cenię tego zbiorowego nauczyciela. Pozdrawiam serdecznie.
PS. bombel, jakże się cieszę z tego komentarza, witaj zdrów!
Nikon
Fajna kolorystyka i dobre ujęcia. W kolejności 3, 1 (ślady po samolotach mi przeszkadzają), 2.
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
3. wymiata!
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Podoba mi sie bardzo ...
Ramka chyba za szeroka jak dla mnie przez co zdjęcie nr.2 wydaje sie za bardzo przycięte
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
Krótko. Pięknie![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
bardzo ładne zdjęcie, 2 źle skadrowana, a 3 naprawdę powoduje chęć przeglądnięcia wędek
co do ramek - nie próbowałeś dać 1px czarnej naokoło? dla mnie tyle bieli naokoło odciąga uwagę od zdjęć.
pozrawiam
pozdrowienia, Przemysław Wollenszleger
http://www.flickr.com/photos/volen/
Skontaktuj się z nami