Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Młynek gatunkowy

Phyllocrania paradoxa

1.

2.

3.

Mucha z mojej hodowli

3.

4.

Scolopendra cingulata , jeden z dwóch testerów mojego dyfuzora.Drugi to "brzydal" Andrzej go uwielbia .

5.

Siamese Algae Eater - glonojad syjamski , ulubione miejce pobytu "jaskinia" zrobiona z łupiny kokosa.

7. Cięcie wargi celowe , ale zdaje sobie sprawe z defektu foty.Chodziło mi o wyexponowanie oczka .

8.
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Tło bordo...extra!
    Dwójka ..the best..!
    Muchi to moje ulubione....
    Oczko....cacy...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

ta paradoxa ma fajny kolorek takiej jeszcze nie widziałem a tło pewnie gwiazda betlejemska?
    ......co do much z własnej hodowli to najlepiej ucieszył by się Czesio z ''włatców much''

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Paradoxa jakoś mi nie podchodzi, chyba otrzymała za mało światła od dołu. Najfajniejsze są dla mnie 8 i 4. Zwalczenie zniekształceń powodowanych przez akwarium i uzyskanie oczekiwanego kadru to niezła sztuka.
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

A mnie się podoba 2 i 4

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
    ta paradoxa ma fajny kolorek takiej jeszcze nie widziałem a tło pewnie gwiazda betlejemska?
    Najlepsze jest to ze zamówiłem zielone ... a przyszły ciemne jak noc hihi.Podobno można spotkać prawie czarne ,ale jak to jest naprawde ...musiałbym zobaczyć na własne oczy .No cóz teraz walcze z tym kolorem regulując wilgotność.Tło to gwiazda
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Na 1, 2 i 3 genialnie wyszło tło. Bardzo mi sie podoba.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Uprawnienia umieszczania postów