Szukaj
sliczna modelka .. troszke za bardzo zmiekczona .. jesli mialbym sie czepiac to brakuej mi tu odrobiny ciepla w tym czarujacym usmiechu i prezszkada mi ten konar w tle ale to tylko czepianie sie
ładne, dawaj wiecej Dagmarki![]()
Za sailorem - za bardzo zmiękczone.
to samo - zbyt miękko no i może kadr bym przesunął w prawo lub w lewo, plus konar za plecami (czepiam się jak sailor)![]()
boli mnie kolano czasem
Tak, za dużo szopy i za centralnie, ale poza tym bardzo ładnie. Czyżby autoportret?
jak dla mnie ze za miekkie... centralny kadr nie bardzo pasuje... za bardzo zlewa sie z tlem![]()
D80 + MB-D80 | T [17-50, 28-75] F2.8 | N 70-200 F2.8 | SB-600i800 | DigiMate III... i inne pierdółki
Dasia, to siostra- bliźniaczka?
Czy na oryginalnym zdjęciu oczy są ostrzejsze? Jeżeli tak- daję głowę że uda się nam się namówić Cię na kolejną obróbkę![]()
LuCaS
D800|24-70 f2,8|85 f1,4
50 f1,4|80-200 f2.8
Bardzo sympatyczne...
Szkoda, że trochę centralnie ale i tak mi się podoba![]()
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
LuCaS, pobawiłabym się, ale sobą nie mogę, nie potrafię. Wszyscy zgodnie twierdzą, że za duże zmiękczenie, to jest mój problem, jak zacznę to nie potrafię skończyć. Ciągle niedoskonale... Cindy nigdy nie będę, muszę się zdystansować. Ale wrzuce fotke z moim psiakiem, podoba mi sie kard... choc pewnie panie tego znow zbyt centralnie...
![]()
When you'll learn to love hell, you'll be in heaven.
D300 -> dostalam na Walentynki!
Skontaktuj się z nami