problem w tym że one właśnie tak wyglądają pstrokato i nie ostro i całe się zlewają , ta fota ze zpacerku w świetle zastanym ..............
5.
Szukaj
problem w tym że one właśnie tak wyglądają pstrokato i nie ostro i całe się zlewają , ta fota ze zpacerku w świetle zastanym ..............
5.
5 mi sie podoba.Ja nie mam mozliwości swoich wyprowadzić L 4 (miałem subimago ale z niewyjaśnionych przyczyn padła). Mam nadzieje ze dociągną do ciepłych dni i będe mógł spróbować przy zastanym .
Pozdrawiam Artur Moja galeria
a ja już nie mam żadnej , ostatnia jaką miałem od L1 żyła 16 miechów padła na koniec wakacji 2 tygodnie po sesji na świeżym powietrzu , foty niedługo pokażę![]()
spoko spoko jaki tam off topic a gdzie się tak okupiłeś ? dzisiaj byłem w zoologu w M1 były tylko 3 gastrice i jeszcze z pasożytami i jedna bez nogi a cena kosmos były jakieś L4 za 28zł. sztuka.Ale były malutkie agamy brodate i gekoniki miały może z 8cm max no przeurocze![]()
Na giełdzie w Świetochłowicach we wrześniu .Tam kupiłem upragnioną samice Gongylusa,a diabilce mam już w 2 miejscach zamówioną po 2 szt. (w Niemczech będą kupowane).Gorzej jak wszędzie mi to wypali będe miał minimum 4 sztuki hihi .No i jeszcze prawdopodobnie w grudniu wejdę w posiadanie larwy Dynastes hercules przepięknego chrząszcza.Będą extra prezenty pod choinke
.
Skontaktuj się z nami