Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Sigma 10-20 do cyfry

Mam możliwosc w miare tanio taką sigme mieć. Ma ktoś ? jakies plusy i minusy?

Domyślnie

Było o tym pare razy na forum. Podobno daje winiete na 2,8, jest mniej ostra od Tokiny ale ma duuużo mniejsze CA. Z tego co czytałem to fajny sprzęt i mając bardzo dobre doświadczenia z sigmami poszełbym w tę stronę
    Pozdrawiam
    Pucha i szkła NIKON

Domyślnie

Było o tym pare razy na forum
    no to ja chyba niedowidze z tą ostroscia sigm to chyba cos jest bo narazie bawie sie 30/1.4 i na srednich dystansach (1,5 m-8m) cos mi nie ostrzy albo ja dupa jestem.

Domyślnie

Ja na ostrość moich sigmek nie narzekam rewelka. Po prostu nie wiem jak jest z tą 10-20, ale wydaje mi się, że jest warta zakupu, przynajmniej ja sie do niej przymierzam

[ Dodano: Sro 18 Sty, 2006 ]
    przykładowe fotki pod linkiem w tym poście (sam w nim pisałeś )http://forum.nikon.org.pl/viewtopic....ighlight=sigma
    http://forum.nikon.org.pl/viewtopic....highlight=1020
    Pozdrawiam
    Pucha i szkła NIKON

Domyślnie

za 1850 jest do wzięcia. 70-300 jak na swoja cene jest supcio a 30 narazie cieszy mnie wygladem i budową, krótkimi i długimi strzałami.

Domyślnie

za 1850 jest do wzięcia
    No to ładna cena Kup i podziel sie wrażeniami Odnośnie Sigmy 24-70 EX DG nie szedłem za głosem forum i kupiłem Dobrze na tym wyszedłem.
    Pozdrawiam
    Pucha i szkła NIKON

Domyślnie

problem w tym ,ze narazie mam 50
    hehehehehehehehehe to jest ból, kasy zawsze mało
    Pozdrawiam
    Pucha i szkła NIKON

Domyślnie

na dodatek mój stały dostawca lamentuje bo ponoc sprzet kilka procent podskoczy w zakupie i mówi ze ciezko bedzie cos sprzedac. A co ja mam powiedziec jak chce kupic a miedzi brak?

Uprawnienia umieszczania postów