Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: czapla

Domyślnie czapla

W!

wszyscy maja czaple mam i ja
    ciasne kadry bo lubie
    czapla oczywiscie na wolnosci !

1.

2.

pozdrawiam

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Ja tez lubie ciasno ale na 2 troche przesadziles Odrobinke przepalone czolo na obu, ale portreciki przyjemne w sumie jedyneczka lepsza jak dla mnie, smaczku dodaje to ze na 2 groznie wyglada

Domyślnie

wiem wiem ze na dwojce przesadzilem ale to jest niestety pelen kadr wiec juz nic nie zrobie
    a co do czola to sam nie wiem jak obrobic zdjecie zeby ono nie bylo choc lekko przepalone... zawsze jest bardziej lub mniej przepalone

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Swiatelko niestety bylo nieciekawe, dlatego przepal sie wkradl... w sumie nie wiem co by tu mozna zrobic [oprocz zrobienia nowej foty, ale na to chyba troche za pozno ]... poki co pozwolilem sobie pomoc delikatnie dwojeczce, mam nadzieje ze nie bedziesz zly ->

http://img86.imageshack.us/img86/5733/szybkork4.jpg

Domyślnie

o kurde shaolin dzieki wielkie !
    a co do zlosci to pamietaj ze zawsze jestem otwarty na wszelkie propozycje, a jakbym nie byl to bym to napisal

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Przyjalem do wiadomosci oczywiscie poprawke trzeba poprawic jeszcze ale pora pozna to nie bede walczyl

p.s. Jak chcesz to zajrzyj do moich wypocin czaplowych ktore ostatnio wrzucilem na forum

Domyślnie

Na jedynce mało przed dziobem, na dwójce mało nad czaszką. Ale i tak zazdroszczę tak bliskiego spotkania. Jest ogólnie ok. Z przepałów jak widać coś dałoby się uratować. Kombinuj fotograf.
    Daniel
    D90, S 10-20/4-5,6, Tamron 17-50/2.8, Tamron 90/2,8, Nikkor 70-300VR, S 150-500 OS, Manfrotto 055XPROB

Domyślnie

pełne kadry?? Kurcze to jaką lufą robione? Jak dla mnie stanowczo za ciasno, niepotrzebnie okaleczony ptak z pozostałych części ciała
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

pelne kadry! tamron 70-300 czasem te 300mm to bylo za dlluuuugggooooo

pozniej wkleje mniej ciasne kadry

Domyślnie

no jeżeli przy 300 mm pełna klatka to ta czapla jest Twoją znajomą, chyba? Kiedyś będąc na rozlewiskach Warty w Słońsku próbowałem je podejść. Siedząc na niskich pniach sprawiały wrażenie łatwego łupu dla fotografującego lecz rzeczywistość okazała się zgoła odmienna. Nic bardziej mylnego - czujne jak diabli. Nie muszę mówić, że wróciłem z czystą kartą CF Na szczęście piękne obrazy zdołałem zarejestrować w swojej pamięci osobistej
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów