...Macie jeszcze jedna... ciekawe czy ta Wam przypadnie do gustu
ta sama czapla co w Prawie jak tylko kijek inny i lepsze swiatlo
A ja jade do Wuxi, do zobaczenia w niedziele [chyba ze bedzie net w hotelu to wpadne tu na zwiady]
Szukaj
...Macie jeszcze jedna... ciekawe czy ta Wam przypadnie do gustu
ta sama czapla co w Prawie jak tylko kijek inny i lepsze swiatlo
A ja jade do Wuxi, do zobaczenia w niedziele [chyba ze bedzie net w hotelu to wpadne tu na zwiady]
Fajny model...
Podoba mi się GO,brakuje deko kontrastu lub ociupinkę za jasno...może i kreskę ostrzej...ale w porównaniu do "prawie jak.." może i wystarczy....
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Shaolin cóż to za dziwna kreska między gałęzią a ogonem czapli.I czy czaple mmają zwyczaj stać na drzewie na jednej nodze....Czy może to GO tak mała.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
borregard, u mnie jest okale to moze dlatego ze ogladam na lapku
![]()
baku127, to galaz, chociaz w sumie mozna ja maznaci ta bestia stoi na dwoch nogach [jasna to lewa, ciemna to prawa noga
], tylko jest wzieta centralnie z boku wiec tego nie widac - przy takim czochraniu jakby stala na jednej to by spadla
EDIT: Maznalem - zamienilem stara wersje na nowa![]()
Shaolin zdecydowanie lepiej.Tylko szkoda że tak wysmienite foty uzyskujemy po obróbce.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
baku127,chociaz ja takie mazniecie traktuje bardziej jako pomoc niz obrobke
ale znam takich ktorzy zmieniaja cale otoczenie i potem udaja ze sa fajni
![]()
![]()
![]()
Dla zainteresowanych stara wersja bez mazniecia tutaj -> http://img218.imageshack.us/img218/3...hranav2cs2.jpg
druga wersja zdecydowanie lepsza, zwłaszcza przyciemnienie. Pewne przeróbki w fotach zawsze wzbudzają emocje![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Też oglądam na laptoku....ale rzeczywiście,może zostać...Oglądałem to przed "prawie jak"...tamto i po założeniu okularów jest deko przymulone,ale i tak z tymi czapelkami dałeś czadu..
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami