...o zachodzie...![]()
![]()
![]()
Nawet w Chinach trafiaja sie IndianieNiestety spory crop... ale to nic
![]()
Szukaj
...o zachodzie...![]()
![]()
![]()
Nawet w Chinach trafiaja sie IndianieNiestety spory crop... ale to nic
![]()
Heh, ładnie, ładnie![]()
Świetne, ba, co jedne to lepsze. T_P_
P.S. Żebym to ja miał takie crop-y![]()
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Jak wodzu to chciałoby się powiedzieć Siedzący Bawół, ale tu jakoś nie pasuje za chude "szkitki" ma (jak patyczki)
Ciekawe, że prezentowane przez Ciebie chińskie ptaszki mają znikome/malutkie ogony, a może lotki w ogonie - nie znam się na ptakach... ten wygląda jakby mu go brakowało, albo ja dopiero teraz na to zwróciłam uwagę?...
Ocena... a co ja będę w kółko to samo gadać...
Pozdrawiam
Maja
Pozdrawiam
Maja
MajaS, spokojnie... to u nich normalne [to jak z 3cia powieka] -> ale przez to w powietrzu wygladaja dosc smiesznie - jak nietoperz tylko z mala glowa
czyli duzo skrzydel i malo reszty
a maja tak pewnie dlatego bo przeciez sa to ptaki glownie polujace [i spedzajace sporo czasu] w wodzie i natura im podciagnela nogawki wyzej niz innym
i tyle
pebees, T_P_, dzieki![]()
mistrzowskie
wśród przyrodniczych rzadko zdarzają się te z dowcipem
PS
w skrzydłach są lotki (od latania)
w ogonach sterówki (od sterowania)
widocznie w życiu niektórych ptaków sterowanie nie ma tak dużego znaczenia
jchyra
w skrzydłach są lotki (od latania)
w ogonach sterówki (od sterowania)
No proste przecież..., że też ja głupia nieblondynka niewiedziałamDziękuję
Maja
Pozdrawiam
Maja
Jarku, mi sie w ogole ostatnio bardzo rzadko zdarzaja przyrodnicze a co dopiero z dowcipem... ale dzisiaj sie wyjatkowo udaloDzieki!
MajaS, te czapelkowe lobuzy nie szaleja w powietrzu jak F16 - glownie lataja po prostejdlatego sterowek u nich troszke mniej niz standardowo...
ale moge Ci pokazac innego kurczaka ktory ma wystarczajaco mocno rozbudowany tyleczek
![]()
Dzieki raz jeszcze!![]()
przy tym rozmiarze nie widać, że to crop. Bardzo dobre ujęcie![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
No to jak nie widac to dobrzedzieki Waldku
![]()
Skontaktuj się z nami