Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Pazerny

Domyślnie

Trochę Ci się żaaaaba rozkrakaaaaała

Dobre!

Maja
    Pozdrawiam
    Maja

Domyślnie

Dałbym inny tytuł - np. "Śniadanie na trawie"

Domyślnie

bardzo fajne sytuacyjnie foto - jeszczem nie widzial zassskronca posilajacego sie
    pozdrawiam Michał Bartkowiak
    D500; D300s; T12-24; N35/1,8G; N50/1,4G; N85/1,6; S150/2,8HSM; N600/4 VR; kenko 1,4x telepro300 dg; INDURO GIT 403 + MF393+Triopo B-3

Domyślnie

słuchajcie jak zobaczyłem go (zaskroniec) i on zobaczył mnie to zaczął uciekać i fotografowałem go w biegu ale zatrzymywał sie na chwile (na szczęście)... życze wam takich sytuacji i lepszego wykorzystania ich pozdrawiam
    Zenit + Yashica XR +Nikon F60+ Nikon D70+Nikkor 28-80mm+Tamron 28-300mm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szczebrzeszyn Zobacz posta
    słuchajcie jak zobaczyłem go (zaskroniec) i on zobaczył mnie to zaczął uciekać
    nie ladnie przeszkadzac innym w czasie posilku A poza tym sytuacja wyborna!
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Jakiś czas temu uświadomiłem sobie, że im mniej emocji w czasie pracy fotografa tym lepsze zdjęcia. Gadziny się pożerają, ludzie tłuką pałami a fotograf ze spokojem powinien pracować nad światłem i kadrem.
    Przyroda zgotowała Ci wspaniałe widowisko. Po zdjęciach widać, że puściły Ci nerwy i trzaskałeś co popadnie .
    Cytat Zamieszczone przez vuki Zobacz posta
    tło nieciekawe do tych fotek, nie mogles ich przeniesc w ciekawsze miejsce ?
    Nie jest to arcy humanitarne, ale przydaje się tu pewna wiedza. Zaskroniec gdy wciągnie ofiarę na pewną głębokość nie jest tak skory do jej zwrócenia, także spokojnie mógłbyś go przestawić. I pod warunkiem, że twoje przeszkadzajki nie trwałyby za długo, nie odbiłoby się to na zdrowiu węża. Choć nie wiem jak ze zdrowiem psychicznym, wszak:
    Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    nie ladnie przeszkadzac innym w czasie posilku

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów