Trochę Ci się żaaaaba rozkrakaaaaała
Dobre!
Maja
Szukaj
Trochę Ci się żaaaaba rozkrakaaaaała
Dobre!
Maja
Pozdrawiam
Maja
Dałbym inny tytuł - np. "Śniadanie na trawie"![]()
bardzo fajne sytuacyjnie foto - jeszczem nie widzial zassskronca posilajacego sie![]()
pozdrawiam Michał Bartkowiak
D500; D300s; T12-24; N35/1,8G; N50/1,4G; N85/1,6; S150/2,8HSM; N600/4 VR; kenko 1,4x telepro300 dg; INDURO GIT 403 + MF393+Triopo B-3
słuchajcie jak zobaczyłem go (zaskroniec) i on zobaczył mnie to zaczął uciekać i fotografowałem go w biegu ale zatrzymywał sie na chwile (na szczęście)... życze wam takich sytuacji i lepszego wykorzystania ich pozdrawiam
Zenit + Yashica XR +Nikon F60+ Nikon D70+Nikkor 28-80mm+Tamron 28-300mm
Jakiś czas temu uświadomiłem sobie, że im mniej emocji w czasie pracy fotografa tym lepsze zdjęcia. Gadziny się pożerają, ludzie tłuką pałami a fotograf ze spokojem powinien pracować nad światłem i kadrem.
Przyroda zgotowała Ci wspaniałe widowisko. Po zdjęciach widać, że puściły Ci nerwy i trzaskałeś co popadnie.
Nie jest to arcy humanitarne, ale przydaje się tu pewna wiedza. Zaskroniec gdy wciągnie ofiarę na pewną głębokość nie jest tak skory do jej zwrócenia, także spokojnie mógłbyś go przestawić. I pod warunkiem, że twoje przeszkadzajki nie trwałyby za długo, nie odbiłoby się to na zdrowiu węża. Choć nie wiem jak ze zdrowiem psychicznym, wszak:
Skontaktuj się z nami