Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Panna Młoda

Domyślnie

b. ładne, ale ja bym to tak poprawił ...

Pozdrawiam
    Nikon D610

Domyślnie

caly pic polega na tym, zebu dobrze doswietlic klatke a nie przenosic ten etap do psa, ograniczajác technike robienia zdjécia do wcisniécia spustu.
    dla mnie jest zle naswielone i nic tego nie zmieni

Domyślnie

zgoda, ale jestem przekonany, że nawet nawięksi zawodowcy w tej chwili poprawiają swoje zdjęcia. Przykładowo to zdjecie jest ładne i szkoda by było go wyrzucić, lepiej poprawić ...
    Nikon D610

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [email protected] Zobacz posta
    zgoda, ale jestem przekonany, że nawet nawięksi zawodowcy w tej chwili poprawiają swoje zdjęcia. Przykładowo to zdjecie jest ładne i szkoda by było go wyrzucić, lepiej poprawić ...
    no oczywiscie ze poprawiajá tylko pytanie jest jedno, czy majac psa robienie zdjéc nie staje sie zbyt latwe ? fotograf ograniczy sie jedynie do spustu, bo przeciez doswietlic, wykadrowac moze w psie, wiéc po co meczyc sie w plenerze - nie pije tutaj do zdjécia w tym wátku, ale ogolnie, bo widze ze sporo osob tak wlasnie robi, cyk i do psa, moze uda sie zrobic cos ladnego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    no oczywiscie ze poprawiajá tylko pytanie jest jedno, czy majac psa robienie zdjéc nie staje sie zbyt latwe ? fotograf ograniczy sie jedynie do spustu, bo przeciez doswietlic, wykadrowac moze w psie, wiéc po co meczyc sie w plenerze - nie pije tutaj do zdjécia w tym wátku, ale ogolnie, bo widze ze sporo osob tak wlasnie robi, cyk i do psa, moze uda sie zrobic cos ladnego.
    gorzej jak przepali
    pozdrawiam
    ff

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów