Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: session three

Domyślnie session three

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

z premedytacja umieszczam zdjecia w tym dziale, gdyz nie jest to reporterka, nie sa to zdjecia okolicznosciowe - cala sesja, w klimacie lekko modowym, zaplanowana od a do z troche tego jest, ale nie chcialem dzielic na 2 czesci (bardziej i mniej "emocjonalna") wiec wszystko leci hurtem - mam nadzieje, ze mnie nie zlinczujecie sesje najlepiej oglada sie w pasku, ale z tego co wiem, tutaj nalezy standardowo zdjecia wystawiac... zapraszam wiec do komentowania

modele: Karolina Baran i Jacek Głuchowski
    stylizacja/make-up: Magdalena Górczyńska

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 20:23 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    regulamin

Bonzo
    Gość

Domyślnie

8 mnie zwaliła z nóg mam wrażenie jak to ja bym trzymał ta kobiete za ręce świetna robota i 4 naprawde bardzo mi się podoba, ogólnie fajna sesyjka

Domyślnie

jedne z lepszych tego typu jakie widziałąm
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Gratuluję panie świetnej roboty! Wszystkie kadry po mistrzowsku
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Klasa!!!

Domyślnie

Szacun!

Pozdrawiam!
    Paweł
    "... ponieważ droga jest celem..."

Domyślnie

no to funboy żeś pojechał po całości Chyba czas jakieś nauki u ciebie pobrać, lub chociaż blendę potrzymać na sesji, coby się człowiek podszkolił. A tak trochę poza to chyba znam twoją stylistkę :P Chodziłem z nią do podstawówki
    Pozdrawiam

Gemini
    Gość

Domyślnie

noooo! Faktycznie dopracowane i oko cieszą
    Brawo!

Domyślnie

a podobno dopiero zaczynasz? No, no. ładny początek. Najważniejsze - jest wszystko naturalne. Modelkę też masz fajną.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów