Dziekuję za komentarze.
Powiem że strasznie dużo swiatła trace przez te pierścienie ,wyzej zamieszczone (wczorajsze) foty robiłem na przysłonie F25 i to juz był kres sb 800.Myslałem ze to wina dyfuzora, i stworzyłem wczoraj nowy .Po ciezkich 3 godzinach powstał stosowny "dyf" okazało sie ze tak samo rozprasza jak protoplasta więc trafił do kosza.Hihi nie przespałem prawie całej nocy obmyslajac jak ten problem ugryźć ,chciałem wejść na f29/f32 mając poprawnie doswietloną scene.Dziś mogę napisać ze swobodnie poruszam sie do f36 przy komplecie pierscieni.
gadas i jarek76 bardzo jestem zadowolny z tego zestawu. Marzy mi się jeszcze 105vr ,ale po przelotnym tescie kenko tc 1,4 pro 300dg... hmm.Miałem okazje go macać i podpiąć przy okazji zakupu pierscieni .Po wykonaniu paru fotek mam go także w swoich planach ,wiec moze bedzie tc + jakieś tele .
Te fotki robie na białym tle (papier kredowy,zwykły z bloku, okładka jakaś biala) możliwości duzo ,w kazdym razie moze być byle co byle dawało "jebitne" odbicie, szopowania w nich naprawde jest niewiele.W kazdym razie nie uzywam pedzli do "uszlachetnia" tła bo się na tym nie znam .Photoshop to dla mnie wielka otchłań. Rawy wołam w capture one le .Foty doświetlane są sb 800 z dyfuzorem .
Co do skakuna to pierdoła jakoś wdrapał się parę miesiecy temu do mnie na 4 pietro , no i tak został moim gościem.Myśle ze dobrze mu jest u mnie ,ostatnio wylinke przeszedł bez problemu
.Zarełka ma dość ,nic tylko żyć
Parę fotek z dzisiejszego pstrykania , przysłona f29.Pełne kadry, komplet pierścieni .
Ten sam model co wczoraj . Temperament jego ujarzmiłem ... dając mu coś do przekąszenia
4.
5.
6.
7.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami