Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Test...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leier Zobacz posta
    wigi , arachiusz to dopiero prototyp ,więc nie mogę go pokazać ,ale mogę napisać ze działa i to nawet dobrze.Brak mi na testy jakiejś biedrony albo żuczka , zeby zobaczyć jak w tym stadium rozprasza światło na wybitnie odblaskowej powierzchni.
    ja tylko tak z ciekawości bo i tak widać odbicie w oczach , a ja sam juz kilka ich zrobiłem rok temu , moc można zwiększyć wykładając środek sreberkiem (świstak podobno ma najlepsze)

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

arachiusz, ja mam dyfuzor wyłożony sreberkiem, ale założony na SB800 rady nie daje przy f32 (z kompletem pierścieni), szczególnie gdy ciemne obiekt i tło
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
    moc można zwiększyć wykładając środek sreberkiem (świstak podobno ma najlepsze)
    Sreberko to podstawa przy budowaniu dyfuzora . Niestety nie da się całkowicie pozbyć odbicia lampy w oczach skakuna .
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leier Zobacz posta
    Sreberko to podstawa przy budowaniu dyfuzora . Niestety nie da się całkowicie pozbyć odbicia lampy w oczach skakuna .
    ja jak doświetlałem to tylko fleszem z aparatu i nie używałem powyżej f11 ,więc sreberko wywaliłem bo ostre światło ni dawało ,bez niego było bardziej plastycznie.Jutro może zbuduje dyfuzio na sb-600 to się pobawię

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Uprawnienia umieszczania postów