Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Domyślnie Klimaty stajenne

"Stajnia to cudowna przestrzeń, piękne miejsce, do którego często przychodzę w nocy, szukając ukojenia. Mało rzeczy daje mi takie poczucie spokoju i pewności, jak towarzystwo koni skubiących wieczorną porcję siana. Ich życie jest proste. Wiedzą, że są bezpieczne. Ich dzień właśnie sie kończy, a one wierzą, że słońce jutro znowu wstanie. I bezgranicznie ufają swoim opiekunom... Są niewymownie bezbronne... "

1.

2.
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

sailor
    Gość

Domyślnie

mzoe to glupio zabrzmi .. ale wyjatkowo zmyslowa fotografia konia

edit. druga powiesilbym na scianie ... nie moge sie napatrzec ... koniecznie zrob z tego duze powiekszenie.. tak 70x100 minimum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    nie smiem polemizowac Naprawde swietne zdjecia Marto, piekne, delikatne i 'zmyslowe' swiatlo...

Domyślnie

Dwójka jest rewelacyjna- światełko zagrało idealnie.

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

na pierwszym to jakis kuzyn cos, gdyby nie bylo podpisane to musialbym sie dluuuuuuugo zastanawiac co to
    za to drugie zdjecie jest przesliczne, subtelne i wyglada jak delikatyny szkic weglem, naprawde super, nawet na sciane.

masz wersje kolorowa ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    Podpisuję się pod tym wszystkimi czterema swoimi kopytami Nie jeżdżę konno, ale mam kumpelę na Kaszubach - właścicielkę stadniny - muszę jej koniecznie pokazać te zdjęcia

Bonzo
    Gość

Domyślnie

2 jest świetna

Domyślnie

tak myslałam ze dwojka sie bardziej spodoba
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marta Baranowska Zobacz posta
    tak myslałam ze dwojka sie bardziej spodoba
    Marta, obydwa są świetne. Na jedynce dopiero po bliższym spojrzeniu widać, że to nie człowiek. Potraktuj to jako komplement. Serio. Dopiero od kilku miesięcy dostrzegam piękno tych zwierząt. Nie ukrywam, że te dwie fotki mi w tym pomagają.

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów