Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Katastrofa kolejowa Poledno

Szok ....

1.

2.

3.

4.

5.

Szczęście w nieszczęściu że to nie było w okresie wakacji letnich...
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

kiedy to było? ja nic nie wiem bez telewizji człowiek żyje
    Pozdrawiam
    Dariusz O.

Domyślnie

Wygląda tragicznie... szczególnie ta lokomotywa wbita w wagony
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ostrry Zobacz posta
    kiedy to było? ja nic nie wiem bez telewizji człowiek żyje
    Stało się dziś. Widząc te zdjęcia to należy się cieszyć że ofiar nie było więcej.

Oszczędny w słowach Awatar Larson
    Miasto
    Poronin - ale to nie miasto

Domyślnie

Właśnie widziałem w TV. Wygląda strasznie, słyszałem że zginął maszynista i kobieta. Cud że ofiar nie było więcej.

Domyślnie

Prawie zawsze wsiadam do pierwszego albo ostatniego wagonu (często ostani staje się pierwszym po zmianie strony w którą jedzie ciapąg). Teraz będę się mocno zastanawiać ...

Co do zdjęć. Niezły reportaż, "ładnie" pokazana katastrofa. Na ostatnim fanie wyglądają te kamizelki. Domyślam się, że to one miały być głównym tematem tego ujęcia. Jeśli tak to można było skadrować ciaśniej, żeby tło nie rozpraszało.
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

W poniedziałek (19 XI) jechałem pociągiem któy wtedy z Gdyni wyruszył o 13 coś. Dosyć przejmujące uczucie, jak się mija to miejsce...
    Pozdrawiam
    www.photosquad.pl/blog
    Kocham Bronkę

Domyślnie

To ja dłuższy OT:
    A ja tego dnia wracałem z Wrocławia przez Inowrocław do Gdańska. Na CB przed Inowrocławiem około 19 usłyszałem, że do zabrania kierowca busa. OK. Odnalazłem i zabrałem.
    W trakcie podróży facet pyta się, czy słyszeliśmy o wypadku. Oczywiście, że tak, bo media od 13 o tym mówią.
    Gość wyciąga komórkę i pokazuje, że siedział w 3 wagonie od elektrowozu
    Lekkie zdziwienie .... więc pytam:
    "A to co robił busem w Inowrocławiu "
    Jechał tym pociągiem po busa z naprawy pompy paliwa. Okazało się, że przejechał od warsztatu około 5km i pompa w TDi padła po raz .......... 4
    Facet mocno roztrzęsiony.
    Stało się jemu coś z noga bo mocno kulał, ale był w takim szoku, że wsiadł na auto-stopa i dojechał do Bydgoszczy, a stamtąd do Inowrocławia.

Potem żartował rozmawiając z kolegą z Bydgoszczy, który go podwiózł, że jak opowiedział historię, to nie przekraczam 80km/h

Cóż i takie historie się zdarzają...
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Miał strasznego pecha , tylko współczuć
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów