co prawda wczesniejszy post na temat Sylwii jeszcze nie "ostygl" a ja juz nastepny post zakladam, sorki ale to inna calkiem sesja i temat:
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
co prawda wczesniejszy post na temat Sylwii jeszcze nie "ostygl" a ja juz nastepny post zakladam, sorki ale to inna calkiem sesja i temat:
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 20:26 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Pozdrówka Jacek ....
fajna obróbka...!
a i kadr fajny...!
generalnie podoba mi sie w całosci
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
to mi się podoba bardziej![]()
rewelacja. to jak dla mnie fajniejsze od poprzednich.
pozdrawiam
D90 + SY14/2,8UMC+ N18-55 + N35/1,8 + N50/1,8 + SY85/1,4AE + N70-300VR + SB-600 + grip alpha
http://www.photoblog.pl/paul27
Świetna kolorystyka zdjęcia! podoba mi się całość, kadr, modelka, generalnie itd...
p.s.
Bardziej mi przypadła ta sesja aniżeli poprzednia.
bardzo dobra praca
pozdrawiam
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Zdecydowanie na tak... kolorystyka albo może prawie całkowity jej braktrafia do mnie idealnie...
Modelka... poza... wszystko na wielki plus...
tylko gratulować ale tego już się naczytałeś...
pozdrawiam
Lu_natyk
JEZUUU!!! Z krzesła spadłem i jeszcze się zbieram! ZAJE... !!! Co to za szkło tak rysuje?
BOMBA!
Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła
Skontaktuj się z nami