Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: Sylwia vol.2

Domyślnie

Gratulacje! Swietne zdjecie i przepiekna modelka. Mam jedno dziwne pytanie. Czy buty naleza do modelki i jezeli tak to gdzie ona je kupila, szukam takich od zawsze

Domyślnie

Kolejne świetne foto w Twoim wykonaniu.
    Przy cropie nie wyglada juz tak super...A modelka ...ach...
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

fota fantastyczna !!
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sukkubus Zobacz posta
    Gratulacje! Swietne zdjecie i przepiekna modelka. Mam jedno dziwne pytanie. Czy buty naleza do modelki i jezeli tak to gdzie ona je kupila, szukam takich od zawsze
    nie mam pojecia ale zapytam Sylwie

Cytat Zamieszczone przez baku127
    Kolejne świetne foto w Twoim wykonaniu.
    Przy cropie nie wyglada juz tak super...A modelka ...ach...
    nie zebym sie bronil, ale zobacz jaki to maly wycinek z kadru, a jeszcze wczesniej przeciez cialem w kwadrat , to tylko dla pokazania, ze skorka nie zostala wygladzona na maxa

Pozdrowka...i dzieki za komentarze...kurna nic sie przy Was nie naucze, tylko fajnie itd.....a ja chce jeszcze lepiej
    Pozdrówka Jacek ....

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcie, tylko jak dla mnie Sylwia nieco nadto zgarbiona/pochylona (linia pleców). Jednak w niczym to nie umniejsza piękna całego zdjęcia, a przede wszystkim modelki.
    A tak odchodząc nieco od Sylwi (mam nadzieję, że się nie obrazi...), to przejrzałem Twoją galerię i jestem oczarowany zdjęciem zapatrzenie. Nie wiem, czy pokazywałeś na forum, ale to jest jak dla mnie obraz kompletny.

Pozdrawiam

Domyślnie

Rewelacja bardzo udane zdjęcie ...
    Modelka bardzo ładnej urody .
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Smile

Phoenix? Doczekam się jeszcze jakieś foty z tej sesji plenerowo-jesiennej? Wrzuć coś jeszcze. Proszę
    Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Perełka wśród ostatnich twoich, nareszcie !

Domyślnie

Świetne zdjęcie, swiatło, tonacja, wszystko jest na najwyższym poziomie.
    Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał

Domyślnie

BArdzo ladne. Podoba mi sie. Ten "brak" kolorow rowniez mi bardzo odpowiada.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów