Gratulacje! Swietne zdjecie i przepiekna modelka. Mam jedno dziwne pytanie. Czy buty naleza do modelki i jezeli tak to gdzie ona je kupila, szukam takich od zawsze![]()
Szukaj
Gratulacje! Swietne zdjecie i przepiekna modelka. Mam jedno dziwne pytanie. Czy buty naleza do modelki i jezeli tak to gdzie ona je kupila, szukam takich od zawsze![]()
Kolejne świetne foto w Twoim wykonaniu.
Przy cropie nie wyglada juz tak super...A modelka ...ach...
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
fota fantastyczna !!
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko
nie mam pojecia ale zapytam Sylwie
nie zebym sie bronil, ale zobacz jaki to maly wycinek z kadru, a jeszcze wczesniej przeciez cialem w kwadratZamieszczone przez baku127
, to tylko dla pokazania, ze skorka nie zostala wygladzona na maxa
Pozdrowka...i dzieki za komentarze...kurna nic sie przy Was nie naucze, tylko fajnie itd.....a ja chce jeszcze lepiej
![]()
Pozdrówka Jacek ....
Bardzo ładne zdjęcie, tylko jak dla mnie Sylwia nieco nadto zgarbiona/pochylona (linia pleców). Jednak w niczym to nie umniejsza piękna całego zdjęcia, a przede wszystkim modelki.
A tak odchodząc nieco od Sylwi (mam nadzieję, że się nie obrazi...), to przejrzałem Twoją galerię i jestem oczarowany zdjęciem zapatrzenie. Nie wiem, czy pokazywałeś na forum, ale to jest jak dla mnie obraz kompletny.
Pozdrawiam
Rewelacja bardzo udane zdjęcie ...
Modelka bardzo ładnej urody .
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
Phoenix? Doczekam się jeszcze jakieś foty z tej sesji plenerowo-jesiennej? Wrzuć coś jeszcze. Proszę
Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła
Perełka wśród ostatnich twoich, nareszcie !![]()
Świetne zdjęcie, swiatło, tonacja, wszystko jest na najwyższym poziomie.
Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał
BArdzo ladne. Podoba mi sie. Ten "brak" kolorow rowniez mi bardzo odpowiada.
Skontaktuj się z nami