jak małpki to canon albo sony.... ale nie wiem co z najdziesz w tej cenie. Popatrz też za Fuji. Nikon niestety nic dobrego w tej materii nie ma do zaoferowania. A bardziej zaawansowane coolpixy są w cenach tańszych luster.....
Szukaj
jak małpki to canon albo sony.... ale nie wiem co z najdziesz w tej cenie. Popatrz też za Fuji. Nikon niestety nic dobrego w tej materii nie ma do zaoferowania. A bardziej zaawansowane coolpixy są w cenach tańszych luster.....
w tej cenie bierz co popadnie byle misło jak najmniej części ruchomych...
weź minole Z3/Z5/Z6 naprawdę świetne aparaty. Miałem kiedyś Z1 i był rewelacyjny.
Może uda ci się wychaczyć dobrą Minolte Dimage 7i lub A2
Ostatnio edytowane przez nikkorek ; 14-11-2007 o 18:29
Do czego ma być ten aparat? to chyba trudno sprecyzować. Ktoś kto kupuje lustro to może w założeniach określić że bedzie np robił śluby czy np sport, ale jeśli ktoś kupuje aparat za 500 zł to będzie to raczej aparat do wszystkiego. Od fotek rodzinnych po imprezowe itp.
Jeśli chodzi o Minolty, to ja nie polecę choć sam miałem A1, jednak wiem ile czekałem na zwrot kasy za matryce.... choć muszę przyznać, że w gruncie rzeczy warto byłoz tego powstał d70s
A wracając do tematu - to ma to być aparat typowo rodzinny, prosty w obsłudze, (dobre zielone auto), oraz ma być nowy, nie używka.
Sam też zastanawiałem się czy może nie ten canon a550/560. Macie może jeszcze jakieś inne typy?
Dzieki za pomoc.
Skontaktuj się z nami