Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Krzyk

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Krzyk

Zapraszam do komentowania:

Dodam jeszcze, że zdjęcie mogłoby mieć podtytuł 'opary'. Aparat którym zostało zrobione: zgodnie z sygnaturą

Domyślnie

Świetne Kolory. Podoba mi się

Domyślnie

Super. Świetne światełko. Szkoda tych uciętych nóg. Pozdrawiam
    Nikon D3, SU-800 ,N14-24 f2.8, N24-70 f2.8, N70-200 f2.8 VR , N105 f2.8 VR Micro , N50 f1.4 , SB-800 , SB-900, N85 f1.4, 2 x Hedler C12, 2 x FL556 , kupa gratów i zero czasu www.apclima.pl

Domyślnie

A cień fotografa Wam nie przeszkadza ??

Domyślnie

cień owszem przeszkadza, ale ucięte nogi bynajmniej - u Muncha też nóg nie ma
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez apclima Zobacz posta
    Super. Świetne światełko. Szkoda tych uciętych nóg. Pozdrawiam
    a widziales oryginal ? na krzyku Muncha, postac trzyma glowe w dloniach, szczerze to zdjécie mi sie nie podoba, nie ma nastroju i klimaty obrazu, nie widze sensu robic zdjécia w pozie krzykacza skoro nie liczác tla, nie pasuje ani modelka ani kolory - wybaczcie ale NIE.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    a widziales oryginal ? na krzyku Muncha, postac trzyma glowe w dloniach, szczerze to zdjécie mi sie nie podoba, nie ma nastroju i klimaty obrazu, nie widze sensu robic zdjécia w pozie krzykacza skoro nie liczác tla, nie pasuje ani modelka ani kolory - wybaczcie ale NIE.
    Z analogią do "Krzyku" Muncha całkowicie się z Tobą i Rudą# zgadzam. Przyznaję że dopiero po Waszych komentarzach skojarzyłem intencje autora. Ale człowiek uczy się całe życie. Pozdrawiam i dziękuję

P.S. Już mi ucięte nóżki nie przeszkadzają.
    Nikon D3, SU-800 ,N14-24 f2.8, N24-70 f2.8, N70-200 f2.8 VR , N105 f2.8 VR Micro , N50 f1.4 , SB-800 , SB-900, N85 f1.4, 2 x Hedler C12, 2 x FL556 , kupa gratów i zero czasu www.apclima.pl

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Zdjęcie zrobione dla jaj jako parodia Muncha i tak też powinno być odbierane. Za bardzo serio go tutaj traktujecie. Technicznie słabe, parodia taka dość mało wyreżyserowana, cień fotografa, nie ma tak naprawdę czego oceniać. No bo i zdjęcie nie jest do oceny - po prostu typowe zdjęcie dla jaj...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Zdjęcie zrobione dla jaj jako parodia Muncha i tak też powinno być odbierane. Za bardzo serio go tutaj traktujecie. Technicznie słabe, parodia taka dość mało wyreżyserowana, cień fotografa, nie ma tak naprawdę czego oceniać. No bo i zdjęcie nie jest do oceny - po prostu typowe zdjęcie dla jaj...
    Po pierwsze się zgadzam, po drugie nie Zdjęcia nie traktuję jakoś bardzo poważnie, ale jednocześnie umieszczam je tu po to, żeby zostało ocenione.

Dziękuję wszystkim za opinie. Może to głupio zabrzmi, ale najcenniejsza jest w sumie uwaga o cieniu, bo właściwie nie zwróciłem na niego uwagi. Teraz mi cholernie przeszkadza Podoba mi się na forum, że wytykacie takie techniczne niedociągnięcia, bo sporo się można nauczyć w bardzo prosty, no i w sumie przyjemny sposób.

Czasem mnie drażni, że forum dla amatorów traktuje się trochę zbyt poważnie, tzn. niedociągnięcia techniczne mają większą wagę niż subiektywny 'urok' zdjęcia, ale to już moja osobista preferencja.

Dzięki

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów